USTC køber tech-platformen BunkerEx

Den danske USTC-koncern har købt den digitale platform BunkerEx, der gør det muligt at følgende priserne på bunder verden over i realtid. Købet kommer kort tid efter, at USTC annoncerede købet af aktiemajoriteten i CM Biomass, der er verdens største uafhængige handelsselskab for træpiller.

COO i USTC og medejer, Nina Østergaard Borris, har været på indkøb igen. Foto: USTC.

Der er gang i opkøbene i den familieejede USTC-koncern, der nu føjer den digitale BunkerEx platform til porteføljen af virksomheder.

“Købet af BunkerEx er et bevis på vores ambition om at digitalisere og være i front med innovation og ny teknologi inden for industrien. Vi ser et stort potentiale i BunkEx og teamet bag, og vi taler allerede om at replikere teknologien til andre produkter og segmenter for dermed at gøre den tilgængelig og relevant for andre USTC virksomheder,” siger Nina Østergaard Borris, medejer og COO of USTC.

BunkerEx blev etableret i 2018 af den nuværende CEO, Ishaan Hemnani og CTO Willem Muller med en vision om at kombinere traditionel bunker-mægler service med den nyeste teknologi.

Platformen fungerer som et automatisk online prisværktøj og er integreret med WhatsApp kommunikations-app´en. Det gør det muligt for kunder at følge gældende og fremtidige bunkerpriser hvert sekund samtidig med, at det giver kunderne mulighed for at skifte havn, datoer, mængder og skibe, skriver USTC i en pressemeddelelse om købet.

Selskabet oplyser ikke købsprisen.

USTC annoncerede torsdag i sidste uge, at det har erhvervet 60 pct. af det danske handelsselskab CN Biomass, der blev grundlagt i 2009 som en del af Copenhagen Merchants (CM) Group.

Det blev ved den lejlighed heller ikke oplyst, hvor stort et indhug købet har gjort i USTC´s - velpolstrede - pengetank.

Kilde: USTC

Relateret indhold

15.04.2024Maritimedanmark.dk

Højspændt situation i Mellemøsten fortsætter

15.04.2024Maritimedanmark.dk

DFDS har kig på Kanaløerne

04.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Netcompany skal levere AI-baseret platform til digital transformation i P&O Ferries

04.04.2024Maritimedanmark.dk

ZeroNorth vil tættere på det store asiatiske marked

27.03.2024Maritimedanmark.dk

Medie: Maersk og DSV har budt på DB Schenker

26.03.2024Maritimedanmark.dk

Verdens første ammoniak-bunkring terminal på vej

25.03.2024Maritimedanmark.dk

Blue Water overskud på 147 mio. kr.

24.03.2024Victory Security

Sponseret

Victory Security havne og skibssikkerhed.

Jobmarked

Se alle

Københavns Maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

Skive Kommune

Overfartsleder til Fursund Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

20.04.2024

MARPRO Search & Selection

Recruitment Consultant

Are you passionate about the maritime industry? Can you talk to anyone? Can you roll with the punches? Recruitment can be unpredictable, but we need someone who can handle challenges with a smile on their face.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Indkøber

Er du indkøber med interesse og forståelse for den maritime industri? Har du teknisk erfaring og evnen til at håndtere forskelligartede opgaver i en dynamisk og uforudsigelig arbejdsmiljø? Så er denne stilling som indkøber i vores rederi måske noget for dig!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Bemandingsansvarlig

Vil du arbejde med påmønstring og afmønstring i et dansk rederi med international skibsfart? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed med fart på og højt til loftet? Kom med på holdet hos H. Folmer & Co. og få en spændende hverdag som bemandingsansvarlig.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Svitzer

Chief Officer

Would you like to become part of a dynamic team with great working conditions?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Navi Merchants

Senior Chartering Manager

When you're part of Navi Merchants / Copenhagen Merchants, you'll experience having many opportunities to influence your own daily life, as well as your own and your team's development. Therefore, your tasks and responsibilities are sure to evolve to become unique. However, to begin with, we have a clear expectation that your main areas of responsibility will be:

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle