DanPilot

Slået op d. 11.07.2024

Disponenter til Danmarks største lodsfirma søges

Har du erfaring indenfor spedition eller kendskab til mandskabs- eller materialedisponering – og trives du i en travl såvel som omskiftelig hverdag, hvor boldene bliver kastet højt i vejret og skal gribes igen? Så er du måske DanPilot’s nye disponent.

Stilling
Disponent
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Syddanmark
Arbejdssted
Østre Havnevej 2, 5700 Svendborg, Danmark
Kontaktmail
elr@danpilot.dk
Ansøgningsfrist
30.08.2024
Tiltrædelsesdato
31.10.2024

Vi udvider igen vores disponering grundet travlhed, og søger derfor to nye kvalificerede disponenter til vores team bestående af 16 medarbejdere, som døgnet rundt, alle årets dage bemander disponeringen i DanPilot.

Stillingen

Arbejdsopgaverne er mange, iblandt dem kan nævnes hardcore mandskabsdisponering på tværs af landet, effektiv brug af ressourcer, hviletidsaftaler, ordreoprettelser, kundepleje på mail og telefon, VHF-kommunikation til skibe og vores egne bådførere over hele landet og meget mere. Alt dette for at sikre sejladssikkerheden i alle danske farvande – transit såvel som i havne.

Disponeringen arbejder i skiftehold på op til fem kollegaer i tæt samarbejde, det gør at man aldrig sidder alene på vagt – tonen er god og alsidig, men kan i pressede situationer også være kontant og målrettet.
Dette efterlader en stærk social og effektiv arbejdsgruppe med respekt for hinanden og ærekærhed for jobbet som disponent.
DanPilot er en atypisk virksomhed idet de fleste kollegaer er rundt om i landet eller på vandet, så disponentens primære arbejdsredskab er telefon, og vores egenudviklede disponeringsprogram, så vi ved lodsen kommer ombord på det rette skib, til den rette tid.

Som ny disponent kommer du igennem et grundigt oplæringsforløb, som indeholder sidemandsoplæring, grundig forståelse for overenskomster, du kommer ud og deltager i en lodsning, samt prøve-disponering i et sandkassemiljø. Et oplæringsforløb er forventeligt omkring 5-6 måneder.  

Disponent-vagterne er primært 12 timers vagter, både dag og nat – hvorfor der tilsvarende kan forventes længere friperioder.

Den daglige operation bliver afviklet i samarbejde på tværs – dels med kollegaerne i disponeringen, men også med lodser, bådfører og ikke mindst kunderne.

Lidt om dig som person

Vi forventer, at du

  • Har erfaring indenfor spedition eller kendskab til disponering
  • Er velafbalanceret, loyal, arbejdsom, og i stand til at håndtere et højt arbejdspres
  • Har lyst til at arbejde i et effektivt og fagligt dedikeret team med øje for det gode humør
  • Kan smile igennem en telefon, og mestre at kommunikere på både dansk og engelsk
  • Motiveres af faglig stolthed og er samvittighedsfuld i din tilgang til opgaveløsning
  • Er geografisk stærk på landkortet

Lidt om DanPilot

DanPilot er Danmarks største lodsvirksomhed med over 22.000 lodsninger om året, ca. 400 medarbejdere fordelt ud på lodser, bådfører, disponenter og administrative medarbejdere. DanPilot har lokationer over hele Danmark men har hovedsæde på øverst etage i det nye Svendborg Maritime Erhvervspark (SME) beliggende på Svendborg havnefront.

Over hele linjen er der høj trivsel, og i alle afdelinger vægter vi samarbejde, god humor, og et friskt pust højt.

DanPilot har egen personaleforening hvor der aktivt arrangeres rigtig mange sammenkomster, eksempelvis Gin og Tonic cruise på Limfjorden, stangfiskeri i Hirtshals/Spodsbjerg, Weber grillkursus Aalborg, forestillinger i Operaen, Djurs sommerland med familien m.m. Dette gør, at man kan mødes ansigt til ansigt på tværs af organisationen til disse arrangementer.

Vi tilbyder dig

At indgå i et dygtigt team, som er socialt orienteret, fagligt dedikeret og hvor alle bidrager til et fælles mål, med øje på den gode tone og en god portion humor. Tjenestested på toppen af SME, og med en af Svendborgs bedste udsigter.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst for lodsdisponenter indgået med Faglig Puls. Derudover er der god pensionsordning, velkørende personaleforening mm.

Ansøgningsfrist 31. august 2024. Vi forventer at afholde samtaler den 10. september 2024 og 2. samtale den 23. september 2024. Forventet opstart 1. november 2024 og 1 mere primo 2025.

I forbindelse med rekrutteringsforløbet, vil der indgå personlighedsanalyser og test.

DanPilot opfordrer alle interesserede, uanset køn, alder, religion og etnicitet til at søge stillingen. 

Har du spørgsmål kan der rettes kontakt til Emil Rasmussen på mail: elr@danpilot.dk

Om DanPilot

DanPilot er en selvstændig offentlig virksomhed ejet af staten. Lodseriet skaber sikkerhed til søs og i havne i hele Danmark, fordi de højt specialiserede lodser kender farvandene og forebygger uheld. DanPilot lodser skibe, der sejler transit mellem Skagen og Gedser/Allinge gennem Storebælt og Øresund og skibe, der skal ind og ud af danske havne. DanPilot har 17 lodsstationer i Danmark og yderligere fire bådpladser. I alt har DanPilot ca. 400 medarbejdere, heraf ca. 200 lodser og ca. 115 bådførere. DanPilot har hovedkvarter i Svendborg.

Jobmarked

Se alle

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,