Skoleskibet Danmark

Slået op d. 02.07.2024

Kaptajn på Skoleskibet DANMARK

Et helt unikt og spændende job Skoleskibet DANMARK er et smukt sejlskib fra 1933 og en moderne maritim uddannelsesinstitution. Skoleskibet har også en repræsentativ rolle som en sejlende ambassade, for Det Blå Danmark. Skoleskibet DANMARK har to kaptajner, hvoraf denne ene nu har valgt at gå i land, hvorfor denne spændende og helt specielle stilling er ledig til besættelse i efteråret 2024.

Stilling
Kaptajn
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Hele Danmark
Arbejdssted
Danmark
Kontaktmail
pny@martec.dk
Telefonnummer
40216274
Ansøgningsfrist
11.08.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Stillingen

Som skibsfører bliver du leder af skoleskibet under dets togter, og du skal som leder af den sejlende søfartsskole have fokus på en vedvarende kvalitativ optimering og udvikling af sikkerheden, arbejdsmiljøet og uddannelsen ombord. 

Opdraget tager afsæt i maritim lovgivning, skibsassistentuddannelsens bekendtgørelse og MARTECs kvalitetssystemer. Som kaptajn på skoleskibet får du et nært samarbejde med såvel rederiet som skibets seniorkaptajn og medansvar for skibets øvrige opgaver, herunder

  • Skibets daglige drift
  • Ledelsen af skibet som en skole
  • Skibets repræsentative rolle i ind- og udland
  • At opretholde en god sikkerhedskultur
  • At gennemføre rederiets sikkerheds- og miljøpolitik

Personen

Du er selvstændig og selvkontrollerende med en god evne til at rumme andre. Du er fleksibel og alsidig med gode evner til at samarbejde. Du er nysgerrig med et åbent sind over for nye opgaver og metoder. Du er saglig og sagsorienteret.

Du evner at beslutte, prioritere og koordinere og har samtidigt stor kapacitet og lyst til at håndtere de administrative opgaver der naturligt følger med jobbet.

Du er naturligvis interesseret i at bidrage til at dygtiggøre unge mennesker, så de får øjnene op for en karriere i Det Blå Danmark – og så skal du have både lyst og evne til at være en imødekommende vært for gæster der besøger skibet. 

Baggrund

Du har gyldigt sønæringsbevis som Skibsfører (STCW II/2), og har erfaring med sejlads af store sejlskibe samt skibe i handelsflåden. 

Du er bosiddende i Danmark.

Du er flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk. Desuden anvender du ubesværet office-pakken (E-mail, Excel, Word). Du er god til at planlægge og følge den plan der er lagt.

Interesseret

MARTEC har som rederi det overordnede driftsansvar for skibet, og ansætter skibets kaptajn på en individuel kontrakt iflg. statens regler herfor.  

Upload venligst en motiveret ansøgning samt CV til MARTEC senest den 11. august 2024. Samtaler afholdes den 14. og 15. august 2024. 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Driftsinspektør Pia Nyborg på mobil 4021 6274.

Jobmarked

Se alle

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,