Søfartsstyrelsen

Slået op d. 07.05.2024

Søfartsstyrelsen søger en projektleder

Søfartsstyrelsen søger en projektleder til Regulatory Future Lab (Future Lab)

Stilling
Projektleder
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Sjælland
Arbejdssted
Caspar Brands Pl. 9, 4220 Korsør
Telefonnummer
+45 9137 6064
Ansøgningsfrist
29.05.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Hvad er Future Lab?

Skibsfarten vil i de kommende år være præget af et markant behov for innovation og udvikling af nye teknologier og driftsformer. For at understøtte udviklingen har Søfartsstyrelsen etableret Future Lab. Her kan virksomheder indgå i en konstruktiv dialog med Søfartsstyrelsen om godkendelse af nye maritime teknologier og innovative løsninger. Du kan læse mere om Future Lab her: https://www.soefartsstyrelsen.dk/vaekst-and-rammevilkaar/dma-future-lab.   

Hvad byder stillingen som projektleder i Future Lab på?

Du skal drive projekter, der kan sikre godkendelse og international accept af innovative maritime løsninger. Det er fx inden for klimavenlige brændstoffer, alternative skibsdesign, innovativt skibsudstyr og autonome systemer.

Dine arbejdsopgaver vil indeholde:

  • Projektledelse ifm. konkrete godkendelser i Future Lab
  • Facilitere internationale møder og workshops med maritime myndigheder og interessenter
  • Indsamle viden og inspiration til styrelsens håndtering af ny maritim teknologi
  • Igangsætte workshops og sprint-forløb, der kan bidrage med løsninger på konkrete regulatoriske og tekniske udfordringer

Du bliver en del af et mindre team. Du vil referere til den daglige leder af Future Lab. Du får mulighed for at sætte dit præg på den fortsatte udvikling af Future Lab.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har en akademisk uddannelse på kandidatniveau eller en maritim videregående uddannelse
  • Har erfaring med projektledelse, gerne inden for innovation
  • Er udadvendt, kan arbejde fleksibelt og samarbejde på tværs af faggrænser
  • Finder det naturligt at facilitere dialog med en bred kreds af offentlige og private interessenter
  • Kommunikerer godt i skrift og tale og behersker engelsk som arbejdssprog

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra en politisk styret organisation og har viden om Det Blå Danmark.

Du bliver en del af noget større

Søfartsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet. Vi arbejder for vækst i de maritime erhverv og sikkerheden til søs. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse og hjemmearbejde. Du får gode kollegaer i et engageret arbejdsmiljø, som både fagligt og socialt vil bidrage til, at du får det bedste fundament for at løse dine opgaver.

Det praktiske

Du bliver ansat, afhængig af kvalifikationer, som enten fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Ansættelsen er tidsbegrænset frem til den 31. december 2026. 

Søg via knappen ”søg stillingen” eller via vores hjemmeside: www.jobsfs.dk. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest d. 30. maj 2024.

Der afholdes 1. samtaler i uge 23 og 2. samtaler i uge 24, og der vil forventeligt blive anvendt test i forløbet.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kontakt

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lasse Grøn Christensen, leder af Future Lab, på tlf. 91 37 60 64. For information om ansættelsesvilkår og rekrutteringsprocessen kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på tlf. 91 33 70 61.

Jobmarked

Se alle

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,