ÆrøXpressen

Slået op d. 30.04.2024

Skibsfører søges

ÆrøXpressen søger en skibsfører til ruten mellem Marstal og Rudkøbing til ansættelse snarest muligt.

Stilling
Skibsfører
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Syddanmark
Arbejdssted
Havnepladsen 8, 5960 Marstal
Telefonnummer
+45 2443 8063
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Foto: ÆrøXpressen

  • Dine opgaver ombord er mangeartede lige fra sikker sejlads af færgen til at lede losning og lastning og bidrage til den gode stemning ombord for passager og besætning.
  • Du har som minimum Sætteskippereksamen, ROC-radiocertifikat, Farligt Gods Certifikat, gennemgået kursus i brandledelse, medicinliste C+P samt god erfaring med manøvre.
  • Færgen gennemfører for nuværende 6 daglige dobbeltture på hverdage og 5 på søn- og helligdage
  • Den daglige besætning består af skibsfører, styrmand og skibsassistent.
  • Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte rederiets direktør og chefkaptajn Henrik Schlotfeldt for yderligere oplysninger om stillingen på telefon +45 24 43 80 63.


Ruten mellem Marstal og Rudkøbing blev startet i 2019 af en gruppe borgere fra Marstal, der indså behovet for en færgerute på denne rute. Rederiet har nu over 2300 aktionærer, der garanterer rutens drift. Rederiet ledes af en bestyrelse på 6 medlemmer. Kontoret er bemandet med en bogholder og 2 halvtidsansatte medarbejdere. Færgen kan overføre 28 biler og 200 passagerer på hver tur. Årligt overfører vi 150.000 rejsende og 50.000 biler.

Sådan ansøger du

Ansøgning fremsendes per e-mail til info@aeroexpressen.dk. Der afholdes samtaler løbende, så vi ser frem til din ansøgning ved første lejlighed.

Søg job

Jobmarked

Se alle

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,