Søfartens Ledere

Slået op d. 16.05.2024

Dygtig og erfaren faglig sekretær/faglig konsulent til Søfartens Ledere

Er du en stærk forhandler med en passion for ansættelsesretlige problemstillinger samt rådgivning til medlemmer? Hvis ja, så søg stillingen her og vær med til at gøre en forskel for lederne i det maritime Danmark.

Stilling
Faglig sekretær/Faglig konsulent
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Hovedstaden
Arbejdssted
Ramsingsvej 30, 2500 Valby
Telefonnummer
+45 3547 3409
Ansøgningsfrist
09.06.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Vi tilbyder

En stilling med ansvar og faglige udfordringer i et forbund med højt til loftet. Stillingen er nyoprettet og rummer en bred opgaveportefølje, hvorfor erfaring fra tidligere arbejde i fagbevægelsen, forhandlingskompetencer samt rådgivning indenfor det arbejdsretslige felt er i fokus. Stillingen fordrer en bred kontaktflade, og du skal kunne lide at kommunikere med alle slags mennesker, da det vil være en vigtig del af jobbet.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i:

  • Konkret sagsbehandling af ansættelsesretlige sager og generelle henvendelser.
  • Lokal forhandling af sager, overenskomstforhandlinger samt forhandling af lokale aftaler.
  • Forberedelse af faglige voldgiftssager og arbejdsretssager.
  • Rådgivning og vejledning til medlemmer om deres rettigheder f.eks. ift. løn, pension, ferie mm.
  • Afholde oplæg om relevante emner for talsmænd/ tillidsvalgte m.fl.

Vi er et lille sekretariat på 6 ansatte i forbundet, og vi er vant til at løfte i flok og indgå i samarbejdsrelationer på kryds og tværs. Vi har forskellig uddannelse samt fagområder i sekretariatet, men vi sætter en ære i ofte at sparre og vidensdele med hinanden til gavn for organisationen og ikke mindst vores medlemmer.

Vi søger

Vi søger dig, der trives med selvstændigt og struktureret arbejde og ønsker en dynamisk hverdag, hvor du kan sætte dit præg på opgaveløsningen.

Du skal trives i samarbejdet med andre og kunne kommunikere klart og tydeligt i både skrift og tale, herunder eksemplificerer det komplekse, så det bliver forståeligt og jordnært for vores medlemmer i deres dagligdag.

For at blive en succes i stillingen forestiller vi os, at du:

  • har erfaring og kendskab til faglige sager, fagbevægelsen samt det fagretslige system.
  • har interesse og erfaring med rådgivning til medlemmer om juridiske problemstillinger indenfor det ansættelsesretlige og arbejdsretslige område.
  • er engageret og anerkendende i din tilgang og kommunikation til medlemmer, kolleger og samarbejdspartnere.
  • har masser af gå-på-mod, er indstillet på faglig udvikling og tager initiativ.
  • er god til at planlægge din tid med henblik på at sikre overholdelse af frister m.m.

Det er en fordel, hvis du kender til vores faglige område og overenskomster, men det er ikke et krav. Det vil være oplæring i stillingen for den rette kandidat.

Vi er

Søfartens Ledere er en arbejdsplads med gode løn- og arbejdsvilkår. Arbejdspladsen ligger centralt i Valby, hvor det er nemt at komme til med offentlig transport eller egen bil. Vi har en attraktiv kantineordning og et større udvalg af personaleklubber (kulturklub, motionsklub m.m.).

Vi er en arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø samt sociale aktiviteter, herunder sommerfest, julefrokost samt øvrige sammenkomster i løbet af året.

Søfartens Ledere er en selvstændig maritim fagforening for navigatører, dualofficerer, ledere i Det Blå Danmark og andre maritime specialister. Vi har som forbund fokus på at styrke og udvikle vores medlemmers faglige og politiske interesser nationalt og internationalt. 

Du kan læse mere om Søfartens Ledere på vores hjemmeside: Din fagforening: Søfartens Ledere (soefartensledere.dk)

Søfartens Ledere er medlem af Serviceforbundet, som er et FH-forbund.

Ansøgning og vilkår for ansættelse

Stillingen er på fuldtid, 37 timer om ugen, og uden øvre arbejdstid. Løn aftales individuelt.

Arbejdsstedet er Ramsingsvej 30, 2500 Valby. Stillingen fordrer nogen rejseaktivitet rundt i landet, herunder deltagelse i relevante møder, faglige arrangementer m.m. i og udenfor normal arbejdstid.

Forventet tiltrædelse er hurtigst muligt/efter konkret aftale.

Du kan søge stillingen ved at sende dit CV og ansøgning til job@forbundet.dk   

Ansøgningsfristen er den 10. juni 2024.

Du er meget velkommen til at få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til direktør i Søfartens Ledere, Helle R. Andsbjerg på he@soefartensledere.dk eller 35 47 34 09 eller formand Niels Bergkvist Hansen på mobil 29 10 85 53.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede ansøgere uanset baggrund, alder, køn, handicap, religion eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingen.

Jobmarked

Se alle

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,