Rederiet Livøoverfarten er solgt på ny

Jesper Dalstrup fik sin drøm om at være selvstændig opfyldt, da han i februar overtog Livøoverfarten. Overfarten er en succes, men prisen var stres - og som konsekvens heraf har han nu solgt Livøoverfarten til Fjord Line Shipping, men fortsætte i rederiet som skipper.

Foto: JK Shipping.

”Jeg vil gerne takke for den hjælp og støtte jeg har oplevet i det år jeg fik som ejer af Livøoverfarten ApS. Det har været et spændende, men også hårdt år og jeg er glad for at kunne overdrage overfarten til kompetente folk med mange års erfaring”, siger Jesper Dalstrup.

Den nye ejer Fjordline Shipping, et familiedrevet selskab der har sejlet med turister i over 25 år.

”Sæsonen 2020 og 2021 har, på trods af Covid-19, været positive og vi glæder os til at komme i gang med sæsonen 2022 og vil videre fører de gode takter som de tidligere ejer Jette Kobber og sidst Jesper Dalstrup har praktiseret”, siger daglig leder af Fjordline Shipping ApS Peter Bøgh.

”Vi ser mulighederne i at kunne udvide deres fartområde og få Limfjorden med i porteføljen” og det er med glæder at vi kan meddele at både Jesper og Jette har valgt at fortsætte i rederiet og fortsat bidrag til den positiv udvikling”.

I forvejen driver Fjordline Shipping Hjuldamper Svanen på Mariager fjord og Turbåden Dagmar på Skanderborg sø. De sidste tre år har man blandt andet sejlet ”juledamperen” med Svanen i november og december måned i Århus Havn.

Om sommeren sejler Bertha- K i samarbejde med Nykøbing turistbureau fra Nykøbing. Der sejles forskellige event som sælsafari m.m. Her er Skipper Jesper Dalstrup god for en fortælling om Limfjordens historie og rige dyreliv.

Bemanding af ruten er næsten på plads, så opgaven bliver at få skibene gennem det årlige syn, således at man er klar til afløsning på ø-færgerne, når de er på værft og ikke mindst på Livøoverfarten.

Relateret indhold

15.04.2024Maritimedanmark.dk

Højspændt situation i Mellemøsten fortsætter

15.04.2024Maritimedanmark.dk

DFDS har kig på Kanaløerne

13.04.2024Maritimedanmark.dk

Greenpeace-aktion i protest mod den russiske skyggeflåde

13.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Rederier har særligt tre ønsker til det kommende EU-Parlament

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Krisen i Det Røde Havn sender fortsat CO2-udledning og rater op

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Redegørelse om Iver Huitfeldt er udskudt

11.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Rederier “anerkender” forbud mod scrubbere

Jobmarked

Se alle

Københavns Maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

Skive Kommune

Overfartsleder til Fursund Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

20.04.2024

MARPRO Search & Selection

Recruitment Consultant

Are you passionate about the maritime industry? Can you talk to anyone? Can you roll with the punches? Recruitment can be unpredictable, but we need someone who can handle challenges with a smile on their face.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Indkøber

Er du indkøber med interesse og forståelse for den maritime industri? Har du teknisk erfaring og evnen til at håndtere forskelligartede opgaver i en dynamisk og uforudsigelig arbejdsmiljø? Så er denne stilling som indkøber i vores rederi måske noget for dig!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Bemandingsansvarlig

Vil du arbejde med påmønstring og afmønstring i et dansk rederi med international skibsfart? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed med fart på og højt til loftet? Kom med på holdet hos H. Folmer & Co. og få en spændende hverdag som bemandingsansvarlig.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Svitzer

Chief Officer

Would you like to become part of a dynamic team with great working conditions?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Navi Merchants

Senior Chartering Manager

When you're part of Navi Merchants / Copenhagen Merchants, you'll experience having many opportunities to influence your own daily life, as well as your own and your team's development. Therefore, your tasks and responsibilities are sure to evolve to become unique. However, to begin with, we have a clear expectation that your main areas of responsibility will be:

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle