Det Blå INNO+ godt i gang

Det Blå INNO+ sekretariat er kommet godt fra start på deres tur rundt i landet, hvor formidling af mulighederne i INNO+ samt identificering af især kompetencer, men også projektidéer er i fokus.

I den forgangne uge afholdt Det Blå INNO+ sekretariat møder i det nordjyske. Torsdag var Det Blå INNO+ i Frederikshavn, hvor sekretariatet i samarbejde med MARCOD afholdt et åbent fællesmøde. Dagen efter blev der afholdt et møde hos Alfa Laval Aalborg.

Møderne var meget givende, hvor virksomhederne både gav et overblik over, hvilke kompetencer der er tilgængelige, hvilket er det primære formål med møderne. Men samtidig var der også mange gode projektidéer omkring kompositter, alternative brændstoffer som brændselsceller og batterier, samt røggasmonitorering og -rensning. Disse idéer blev på møderne diskuteret i sammenhæng med de overordnede mål for INNO+.

I forbindelse med møderne blev der endvidere afholdt møder med MARCOD og Martec, og det er sekretariatets intention at komme i dialog med alle relevante netværk og organisationer på deres vej rundt i landet.

På møderne i Nordjylland deltog Alfa Laval Aalborg, Bluetech, Danish Yachts, Danske Maritime, Green Instruments, Logimatic, MAN Diesel & Turbo, MARCOD og flere andre.

Det Blå INNO+ har ind til videre planlagt følgende fællesmøder torsdag den 13. marts kl. 10-12 hos SIMAC i Svendborg og torsdag den 20.marts i Esbjerg. Desuden fredag den 21. marts i Aarhus kl. 13-15 hos Aarhus Maskinmesterskole og onsdag den 26. marts kl. 12-14 hos Maskinmesterskolen København. Tid og sted for mødet i Esbjerg bliver offentliggjort senere.

Alle, der er interesserede i at høre mere om Det Blå INNO+, deltage i fællesmøderne eller arrangere specifikke møder med sekretariatet, er velkomne til at kontakte Magnus Gary på 40 95 07 14 / magnus@blaainno.dk

Kilde: Det Blå INNO+

Relateret indhold

22.04.2024Maritimedanmark.dk

En tredje midlertidig kanal er åbnet - men kun for mindre skibe

22.04.2024Maritimedanmark.dk

Danmarkshistoriens største havvindsudbud skudt i gang

20.04.2024Maritimedanmark.dk

44 kvæstet i færgeulykke

19.04.2024Maritimedanmark.dk

Russisk krigsskib på tværs af Molsfærge

19.04.2024Maritimedanmark.dk

Stena sælger sit sidste LNG-tankskib

18.04.2024Maritimedanmark.dk

Sverige: Skyggeflåde truer miljøet i Østersøen

18.04.2024Maritimedanmark.dk

Verden er 25 procent globaliseret

18.04.2024Maritimedanmark.dk

EU advarer rederier imod at betale løsesum

Jobmarked

Se alle

MARPRO Search & Selection

Hydrographic Surveyor

Are you an experience Hydrographic Surveyor looking for an exciting opportunity to contribute to a dynamic and expanding department?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ROYAL ARCTIC LINE

Navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter

Drømmer du om at opleve Grønland og få erfaring med sejlads i arktisk farvand, så søger Royal Arctic Line netop nu enkelte navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter.

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Fiskeristyrelsen

Kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen

Interesserer du dig for gastronomi, kost og ernæring? Har du lyst til at sejle og samtidig lave sund mad? Så er der et ledigt job som kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Fiskeristyrelsen søger en 1. styrmand/overstyrmand som afløser

Er du en velkvalificeret styrmand eller overstyrmand? Er du omstillingsparat og serviceminded? Vil du bidrage til at opfylde styrelsens ambition om at drive en kompetent offentlig virksomhed med klar og effektiv forvaltning af både kontrol- og tilskudsområdet? Så søger Fiskeristyrelsen en styrmand på afløservilkår.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Skibsassistent til fiskerikontrolskibet Nordsøen i Fiskeristyrelsen

Er du en velkvalificeret sømand? Og har du interesse for fiskerikontrol og søredning? Så har vi i Fiskeristyrelsen en ledig stilling som skibsassistent.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

09.05.2024

Københavns Maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

MARPRO Search & Selection

Recruitment Consultant

Are you passionate about the maritime industry? Can you talk to anyone? Can you roll with the punches? Recruitment can be unpredictable, but we need someone who can handle challenges with a smile on their face.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle