Ny Maritim Innovation Camp i Frederikshavn

Maritim Innovation Camp i Frederikshavn den 7. og 8. september, bringer erhvervsuddannelser og maritim industri sammen i et stærkt samarbejde. Arrangementet tæller bl.a. Svanehøj, TECH College og Danske Maritime.

Foto: Danske Maritime

"Maritim Innovation Camp er en fantastisk lejlighed for eleverne at udforske og udvikle deres kreative og tekniske evner inden for en bæredygtig ramme, hvor de lærer at samarbejde på tværs af et hav af fagligheder", siger Anette H. Sørensen, Lærlingeordningen v/Erhvervsservice Nord.

Campen bringer elever fra forskellige fagområder som industriteknik, smed, skibsmontør, elektriker og automatiktekniker sammen i tværfaglige grupper. 

Eleverne bliver udfordret til at arbejde med en bæredygtigheds- og innovationsproblemstilling, der i år er stillet af Svanehøj. 

Under Maritim Innovation Camp skal eleverne samarbejde om at finde løsninger på Svanehøjs problemstilling og præsentere konceptuelle løsninger. Prototyper i pap, skitser og andre innovative metoder vil blive brugt til at visualisere elevernes idéer.

Fredag eftermiddag vil hver gruppe pitche deres løsninger for et dommerpanel bestående af faglærere fra skolerne, repræsentanter fra Svanehøj og Danske Maritime samt andre relevante aktører.  

I forbindelse med Maritim Innovation Camp har Danske Maritime sponsoreret præmier til vinderholdet, herunder et sæt værktøj, som vil blive overrakt af Christina Ørskov, ejer af Orskov Yard. 

-mauh

Artikler

25.09.2023|Maritimedanmark.dk

Redningsstation er uden redningsbåd: Kan få fatale konsekvenser

24.09.2023|Maritimedanmark.dk

Kontrahering af produkttankskibe sætter rekord

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nordatlantens største forskningsskib - Norrøna

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Lolland Kommune vedtager ny færgestrategi

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nye kornskibe forlader Ukraine

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Kom med ombord på Laura Maersk

Copyright 2023