Kvindelige maritime topledere går sammen

Kvindelige ledere fra maritime virksomheder i Danmark, Norge, Sverige og Finland går nu sammen om at etablere WISTA Nordic, et nordisk samarbejde inden for Women’s International Shipping and Trading Association (WISTA).

Bjørg Ekornrud.

”I WISTA Norge tror vi på samarbejde og vidensdeling mellem vores medlemmer på tværs af professioner”, siger Bjørg Ekornrud, formand for WISTA Norge.

”Kvinder i de nordiske lande har så meget til fælles, herunder blandt andet lighed mellem kønnene og kulturen på arbejdspladsen. Ved at etablere WISTA Nordic som en paraplyorganisation for de fire WISTA-sammenslutninger i Danmark, Sverige, Finland og Norge åbnes dørene for et bredere samarbejde på tværs af landegrænser”, siger Bjørg Ekornrud, som er kommunikationsrådgiver hos Höegh Autoliners AS.

WISTA Nordic omfatter kvindelige ledere, som er involveret i den maritime industri, skibsredere, skibsmæglere, havne og meget andet. De fire lande har et ry for at være i front, når det gælder om at udvide skibsfartens globale tilstedeværelse, innovation inden for skibsdesign, miljøbehandling og inden for finansiering og andre services.

WISTA har næsten 2.000 medlemmer globalt i næsten 40 nationale sammenslutninger, som mødes årligt til en konference, og oprettelsen af WISTA Nordic vil betyde, at man kan fokusere mere målrettet på en vigtig gruppe af nordiske lande. WISTA Nordic vil til en start gennemføre et lederskabsforum i Oslo den 30. oktober.

Kilde: WISTA Nordic

Artikler

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

Fiskeribranchen samles i Aalborg

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

Flere skibe har sænket farten

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

Hirtshals Havn udvider direktionen

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

Danske Maritime: Der er vækstpotentiale for grøn ophugning i Danmark

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

Esbjerg-virksomhed er grøn foregangsvirksomhed indenfor skibsophugning

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

“Nu kigger også større rederier efter brugt udstyr”

Copyright 2023