Vicedirektør forlader Danske Maritime

Efter sammenlagt 17 års ansættelse har vicedirektør Cecilie Lykkegaard valgt at forlade Danske Maritime til fordel for et job i konsulentbranchen.

Vicedirektør Cecilie Lykkegaard forlader Danske Maritime til fordel for en ansættelse som Public Affairs Director hos rådgivningsfirmaet Grace Public Affairs.. Foto: Danske Maritime

Det er et særdeles kendt ansigt i den danske maritime industri, der nu forlader en brancheforening, hun har været med til at transformere fra den noget støvede Skibsværftsforening, der i 2003 skiftede navn til Danske Maritime og i dag omfavner hele den danske maritime industri.

”Det har været en både stor og meget svær beslutning at sige farvel til Danske Maritime. Det er jo ikke uden grund, at jeg i så mange år har arbejdet for og med den maritime industri, og at jeg nu har sagt ja til at bruge min faglighed på en ny måde, gør ikke min kærlighed til det maritime mindre. Det er en helt særlig branche, som jeg altid vil interessere mig for,” siger Cecilie Lykkegaard i forbindelse med sin afgang.

Fra 1. oktober vil Cecilie Lykkegaard i stedet bruge sine kræfter som Public Affairs Director hos rådgivningsfirmaet Grace Public Affairs, hvor hun får ansvar for interessevaretagelse og rådgivning på tværs af brancher.

Den afgående vicedirektør takker sine kolleger og adm. dir. Jenny Braat og for et “mangeårigt, tæt og virkelig godt samarbejde”.

Og takken går også den anden vej:

”Cecilie har været en fantastisk kollega, og for både Danske Maritime og mig rent personligt er det virkelig et tab, at hun nu stopper. Men jeg har stor forståelse for, at det kan være spændende at blive udfordret på nye måder, og jeg kender jo om nogen Cecilies brede vifte af kompetencer, som utvetydigt vil være en gevinst for hendes nye arbejdsplads.

Vi har i mange år haft et rigtig godt parløb, hvor hun har bidraget til Danske Maritimes vækst og mange aktiviteter, som – siden vi påbegyndte vores samarbejde – har ændret foreningens profil.” siger adm. dir. Jenny Braat.

Cecilie Lykkegaard har sidste arbejdsdag i Danske Maritime 22. september.

-emte

Artikler

25.09.2023|Maritimedanmark.dk

Hempel åbner ny fabrik i Kina

25.09.2023|Maritimedanmark.dk

Redningsstation er uden redningsbåd: Kan få fatale konsekvenser

24.09.2023|Maritimedanmark.dk

Kontrahering af produkttankskibe sætter rekord

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nordatlantens største forskningsskib - Norrøna

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Lolland Kommune vedtager ny færgestrategi

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nye kornskibe forlader Ukraine

Copyright 2023