Ny investor på vej ind i Seadrill

John Fredriksens kriseramte selskab Seadrill har købt sig mere tid til restruktureringen af selskabet, efter at en ny investor angivelig er parat til at smide penge i selskabet. Seadrill er tynget af en gæld på godt 4,0 mia. dollar og kommer ud med et stærkt reduceret resultat for 1. Kvartal.

“Selskabet er nu i fremskredne forhandlinger med visse tredie-parts og relaterede investorer og selskabets långivere om vilkårerne for en omfattende rekapitalisering", hedder det i en udtalelse fra Seadrill, skriver TradeWinds.

De “betydelige fremskridt” i forhandlingerne betyder, at de vil blive forlænget til 31. juli. Seadrill understreger dog, at betingelserne for en endelig aftale fortsat

ikke er på plads og at en løsning vil betyde, at virksomhedsobligationer bliver nedskrevet eller konverteret til egenkapital.

Kvartalsregnskabet viser et fald i resultatet fra 149 mio. dollar i 1. kvartal i fjor til 57 mio. dollar dette års 1. kvartal på baggrund af et omsætningsfald fra 891 mio. dollar til 569 mio. dollar. Det skyldes, at tre rigge var oplagt i en del af kvartalet.

Den nu afgående, danske CEO Per Wullf siger i en kommentar: “Selvom konkurrencen fortsat er høj omkring det tilgængelige arbejde, er vi vel positionerede med vores størrelse, vores moderne flåde og højt specialiserede medarbejdere.”

Per Wullf afløses 1. Juli af Seadrill´s nuværende COO, Anton Dibowitz, men vil forblive i selskabet som direktør.

“Jeg er utrolig stolt af min tid i Seadrill, først som COO og i de sidste fire år som CEO. Efter 37 år i denne fascinerende industri, vil jeg reducere mine dag til dag forpligtelser og bruge mere tid hjemme i Danmark,” siger Per Wulff i en pressemeddelelse om skiftet. "Jeg vil personligt gerne takke Per for hans enestående indsats som CEO i Seadrill og ser frem til fortsat at arbejde sammen med ham i de kommende år," lyder det fra selskabets formand, John Fredriksen.

Kilde: Seadrill

Relateret indhold

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Krisen i Det Røde Havn sender fortsat CO2-udledning og rater op

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Redegørelse om Iver Huitfeldt er udskudt

11.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Rederier “anerkender” forbud mod scrubbere

11.04.2024Maritimedanmark.dk

Anholt savner sin nye redningsbåd - den forsvandt efter en uge

11.04.2024Maritimedanmark.dk

Aftale på plads: Danmark forbyder udledning af scrubbervand

10.04.2024Maritimedanmark.dk

Vigtigt skridt for den grønne omstilling

10.04.2024Maritimedanmark.dk

Handel med Hafnia-aktier skudt i gang i New York

Jobmarked

Se alle

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

Skive Kommune

Overfartsleder til Fursund Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

20.04.2024

MARPRO Search & Selection

Recruitment Consultant

Are you passionate about the maritime industry? Can you talk to anyone? Can you roll with the punches? Recruitment can be unpredictable, but we need someone who can handle challenges with a smile on their face.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Port of Aalborg

Havneassistent

Vil du være en bærende del af det team, som dagligt har ansvaret for servicering og organisering af havnens skibe, agenter, kunder og besøgende? Så er du måske vores nye havneassistent?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

13.04.2024

H. Folmer & Co.

Indkøber

Er du indkøber med interesse og forståelse for den maritime industri? Har du teknisk erfaring og evnen til at håndtere forskelligartede opgaver i en dynamisk og uforudsigelig arbejdsmiljø? Så er denne stilling som indkøber i vores rederi måske noget for dig!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Bemandingsansvarlig

Vil du arbejde med påmønstring og afmønstring i et dansk rederi med international skibsfart? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed med fart på og højt til loftet? Kom med på holdet hos H. Folmer & Co. og få en spændende hverdag som bemandingsansvarlig.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Svitzer

Chief Officer

Would you like to become part of a dynamic team with great working conditions?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Navi Merchants

Senior Chartering Manager

When you're part of Navi Merchants / Copenhagen Merchants, you'll experience having many opportunities to influence your own daily life, as well as your own and your team's development. Therefore, your tasks and responsibilities are sure to evolve to become unique. However, to begin with, we have a clear expectation that your main areas of responsibility will be:

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle