MAN indgår nyt samarbejde med RUC

MAN Energy Solutions har indgået et partnerskab om digitalisering og forandringsprocesser med Roskilde Universitet. Samarbejdet handler bl.a. om bedre transportmuligheder, studier af tilhørsforhold under hybridarbejde og tiltrækning af talenter.

Foto: RUC.

”Partnerskabet understøtter MAN Energy Solutions’ strategi, som fokuserer på klimaneutralitet for både produkter, faciliteter og drift - og ikke mindst forandringsprocessen hen imod samlingen af vores lokationer øst for Storebælt i Trekroner i 2027. Med aftalen har vi nu givet hinanden håndslag på at samarbejde på en række fremtidige områder”, siger landechef Bjarne Foldager, MAN Energy Solutions.

Aftalen er startskuddet på et fællesskab, der kommer til at fokusere på flere felter. Det er bl.a. aftalt, at Roskilde Universitet skal kortlægge transportmulighederne til og fra MAN Energy Solutions’ fremtidige facilitet i Trekroner. Det kan også dreje sig om, hvordan medarbejderne bevarer tilknytningen til virksomheden og deres afdeling, når mange arbejder hjemme. Et tredje område er synergi mellem studier og rekruttering, hvilket både har et lokalt og globalt perspektiv, bl.a. i forhold til at tiltrække og fastholde talenter.

Partnerskabsaftalen er indgået af rektor for Roskilde Universitet Hanne Leth Andersen og landechef for MAN Energy Solutions Bjarne Foldager. Samarbejdet træder i kraft i slutningen af året og skal strække sig over en årrække og komme lokalområder i Roskilde Kommune til gode.

”Roskilde Universitet søger hele tiden nye måder at samarbejde med omverdenen på. Universitetet har fx en styrkeposition inden for forandringsprocesser, digitalisering og bæredygtighed, og det er nogle af de områder, som MAN Energy Solutions er optaget af. Med MAN Energy Solutions’ flytning til Trekroner får vi en geografisk nærhed, som gør samarbejdet helt oplagt, og perspektiverne er meget lovende. Det betyder også, at vores samspil med tiden kan sprede sig til flere områder”. siger rektor Hanne Leth Andersen, Roskilde Universitet.

Redaktionen

Relateret indhold

23.04.2024Maritimedanmark.dk

Stormflod kostede én million på bundlinjen

23.04.2024Maritimedanmark.dk

Borgmester vil have advokatundersøgelse af økonomisk krise

08.04.2024Maritimedanmark.dk

Brofag på 150 tons fjernet i weekenden

04.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Netcompany skal levere AI-baseret platform til digital transformation i P&O Ferries

04.04.2024Maritimedanmark.dk

ZeroNorth vil tættere på det store asiatiske marked

27.03.2024Maritimedanmark.dk

Medie: Maersk og DSV har budt på DB Schenker

26.03.2024Maritimedanmark.dk

Verdens første ammoniak-bunkring terminal på vej

25.03.2024Maritimedanmark.dk

Blue Water overskud på 147 mio. kr.

Jobmarked

Se alle

MARPRO Search & Selection

Customer Success Manager

In this job, you would be joining a rapidly growing software company delivering vessel performance monitoring and route optimization services to the International tramp shipping industry.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

Payroll Controller

Are you ready to take on the responsibility as part of our Marine Payroll team for a diverse fleet and various nationalities? Together we are ensuring accurate marine payroll and compliance with regulations, barging agreements, and processes. You will be a key figure for the seafarers and their payroll, working closely with your colleagues in the Marine Payroll team and the crewing department to deliver seamless payroll processing.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Aarhus Maskinmesterskole

Aarhus Maskinmesterskole søger engagerede undervisere med tekniske og maritime kompetencer

Aarhus Maskinmesterskole er en maritim videregående uddannelsesinstitution, der uddanner professionsbachelorer (maskinmestre) og produktions- og automationsteknologer til fremtidens tekniske ledere.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

12.05.2024

MARPRO Search & Selection

Hydrographic Surveyor

Are you an experience Hydrographic Surveyor looking for an exciting opportunity to contribute to a dynamic and expanding department?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ROYAL ARCTIC LINE

Navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter

Drømmer du om at opleve Grønland og få erfaring med sejlads i arktisk farvand, så søger Royal Arctic Line netop nu enkelte navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter.

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Fiskeristyrelsen

Kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen

Interesserer du dig for gastronomi, kost og ernæring? Har du lyst til at sejle og samtidig lave sund mad? Så er der et ledigt job som kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Fiskeristyrelsen søger en 1. styrmand/overstyrmand som afløser

Er du en velkvalificeret styrmand eller overstyrmand? Er du omstillingsparat og serviceminded? Vil du bidrage til at opfylde styrelsens ambition om at drive en kompetent offentlig virksomhed med klar og effektiv forvaltning af både kontrol- og tilskudsområdet? Så søger Fiskeristyrelsen en styrmand på afløservilkår.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Skibsassistent til fiskerikontrolskibet Nordsøen i Fiskeristyrelsen

Er du en velkvalificeret sømand? Og har du interesse for fiskerikontrol og søredning? Så har vi i Fiskeristyrelsen en ledig stilling som skibsassistent.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

09.05.2024

Københavns Maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle