DESMI satte omsætningsrekord i 2022

Omsætningen satte rekord i DESMI i 2022 med 1,9 mia. kr., men overskuddet når med 200 mio. kr. ikke niveauet fra 2019 på 230 mio. kr for den nye majoritetsaktionær, kapitalfonden One Equity Partners, der købte sig ind i selskabet i fjor. Men resultatet betegnes dog som “meget tilfredsstillende”.

Foto: DESMI..

I 26 år var det Henrik Sørensen, der som adm. direktør kunne præsenterer DESMI´s årsregnskab. Men han blev i december afløst af Humphrey Lau på topposten, der nu glæder sig over den fremgang, der ifølge selskabet er sket på niveauer.

“DESMI har formået at fastholde det strategiske fokus på trods af forskellige forhindringer, og vi ser flere muligheder for at sætte nye højder inden for alle vores markedssegmenter ved at frigive nye potentialer”, siger Group CEO Humphrey Lau.

Det er ikke mindst DESMI´s ballastvandsystems succes på retro-fit markedet, der har spillet en betydelig rolle og vil medvirke til at øge selskabets aftersales- og serviceforretning i de kommende år, skriver virksomheden.

DESMI har også formået at nå nye kundesegmenter - herunder aquaculture - med virksomhedens UV-baserede vandbehandlingsteknologi, ligesom relanceringen af

cargo pumpen til gas- og kemikalietankskibe, og virksomhedens investering i nye løsninger til aquaculture industrien har vist sig at være et perfekt match for markedet, oplyser DESMI.

Den nordjyske virksomhed har rundet mere end 1.000 medarbejdere på verdenplan og vil fortsætte sin globale ekspansion.

"Vores aktionærer har store forventninger til DESMI koncernen, og vi har forpligtiget os til at vækste både organisk og gennem opkøb”, siger Humphrey Lau, og fortsætter: "Når vi ser ud over 2023, skal nye højder sættes, og vi ser med forventning frem til en fortsat spændende rejse i DESMI ".

Kilde: DESMI.

Artikler

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Verdens første selvsejlende, elektriske færge er sat i drift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Maersk vil teste biobrændstof til tog

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

DSV køber el-lastbiler finansieret af intern CO2-afgift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Danske Rederier: Global klimaafgift bør gå til u-lande

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Terntank og Kongsberg hædret på Nor-Shipping med Next Generation Ship Award

08.06.2023|Maritimedanmark.dk

Hurtigruten afslører koncept for batteri- og vinddrevet krydstogtskib

Copyright 2023