De leverer løsninger til bæredygtig skibsdrift med succes

Green Instruments, der udvikler løsninger til måling af miljøbelastningen fra containerskibe, tankskibe, krydstogtskibe m.m. oplevede en markant vækst i 2022.

Morten Brandborg er adm. dir. i Green Instruments.. Foto: Green Instruments

Green Instruments koncernen, der har hovedsæde i Brønderslev og afdelinger i både Singapore og USA, oplevede i 2022 en fremgang i bruttofortjenesten på 75 mio. kr., svarende itl godt 30 pct. i forhold til 2021, oplyser selskabet. 

“Vi er yderst tilfredse med det solide resultat, vi har opnået i 2022, samtidig med at vi målrettet har investeret i fremtidens teknologier, organisationen og partnerskaber. Årsregnskabet afspejler vores målrettede tilgang, der styrker vores konkurrenceevne og positionerer os til endnu mere vækst og udvikling fremover, udtaler CFO Lars Flou fra Green Instruments. 

Green Instruments har løbende afsat store ressourcer til forskning og udvikling, og ledelsen satte i 2022 yderligere fokus på innovative løsninger: 

“Vi investerer i forskning og udvikling for at kunne tilbyde vores kunder de mest innovative og konkurrencedygtige løsninger. Vi har foretaget strategiske investeringer i de nyeste teknologier for hele tiden at være i front, og det vil vi fortsætte med i de kommende år,” siger Morten Brandborg, CEO i Green Instruments. 

 -emte 

Om Green Instruments

Green Instruments er specialiseret i teknologi til emissionskontrol, vand- og gasovervågning, faredetektion og energioptimering med henblik på at sikre en mere bæredygtig og sikker skibsdrift. Green Instruments er en solid global forretning med omfattende erfaring i overvågning og analyse, og virksomhedens løsninger kan desuden benyttes i industrien på land. Green Instruments A/S blev grundlagt i 1999 og har hovedkvarter samt produktion i Brønderslev - Danmark, samt yderligere hubs i USA og Singapore. 

Artikler

25.09.2023|Maritimedanmark.dk

Hempel åbner ny fabrik i Kina

25.09.2023|Maritimedanmark.dk

Redningsstation er uden redningsbåd: Kan få fatale konsekvenser

24.09.2023|Maritimedanmark.dk

Kontrahering af produkttankskibe sætter rekord

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nordatlantens største forskningsskib - Norrøna

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Lolland Kommune vedtager ny færgestrategi

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nye kornskibe forlader Ukraine

Copyright 2023