Udvidet samarbejde styrker sikkerhed til søs

Autronica Danmark og O&J Comfort udvider nu deres landbaserede samarbejde indenfor brandsikring til erhvervskunder og den offentlige sektor, således at O&J Comfort fremover også er godkendt til marine og petrokemisegmentet i hele Danmark.

Fra venstre Brian Møller Pedersen, O&J Comfort, Lars Küster, O&J Comfort, Per Juel Nielsen, Autronica DK og Jørgen Meisner, Autronica DK.

Udvidelsen af samarbejdet betyder at det danske marked indenfor offshore, marine, olie, gas og vind fremover kan blive serviceret af både Autronica samt O&J Comfort, som begge nu kan levere løsninger indenfor branddetektering, specialdetektering, gasdetektering og rumslukning.

”Vi glæder os over det udvidede samarbejde og ser et stort potentiale indenfor dette segment. Nu skal vi i gang med at udbrede kendskabet til aftalen til de danske havne, og øvrige virksomheder relateret til segmentet. Dertil har vi en række eksisterende kunder som vil kunne drage fordel af aftalen”, siger Lars Küster, direktør i O&J Comfort.

Udvidelsen udspringer af det gode samarbejde der har været på det landbaserede marked, hvor Autronica og O&J Comfort igennem mere end 10 år har opbygget en stærk relation.

”Vi ser frem til at udvide vores mangeårige gode samarbejde med O & J Comfort, til nu også at omfatte det maritime og petrokemiske segment. Jeg er overbevist om, at vi i de to selskaber vil kunne trække på hinandens styrker og derved sammen levere branchens bedste sikringsløsninger”, siger Per Juel Nielsen, partneransvarlig i Autronica.

-mauh

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Sikkerhed

Sikkerhed er forudsætningen for alt arbejde der udføres, også i den maritime branche. I dette Tema dykker vi ned i vidt forskellige aspekter af sikkerhed - på havet, offshore og eksistentielt. Udstyr der kan forhindre at brand opstår, udstyr der anvendes til at bekæmpe brand - og udstyr der skal forbedre sikkerheden. Og så giver Erhvervsministeren sit bud på den sikkerhed der omgiver os alle.

Artikler

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Verdens første selvsejlende, elektriske færge er sat i drift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Maersk vil teste biobrændstof til tog

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

DSV køber el-lastbiler finansieret af intern CO2-afgift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Danske Rederier: Global klimaafgift bør gå til u-lande

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Terntank og Kongsberg hædret på Nor-Shipping med Next Generation Ship Award

08.06.2023|Maritimedanmark.dk

Hurtigruten afslører koncept for batteri- og vinddrevet krydstogtskib

Copyright 2023