Torm Fonden fornyer donation til sejlsport

På trods af at Torms liv længe har hængt i en tynd tråd, har Torm Fonden netop doneret et større beløb til Dansk Sejlunion til uddeling over de næste fire år. Fonden har gennem mange år støttet sejlsporten i Danmark med fokus på ungdom, bredde, talentudvikling og træneruddannelse

”En del af TORM Fondens formål er at støtte almene formål med tilknytning til livet på vandet. Dette formål indfrier vi i høj grad med denne donation, som de næste år vil blive til gavn og glæde for sejlere i alle aldre og på alle niveauer – lige fra de yngste Optimistsejlere, via de spirende talenter, til verdensklassesejlerne på landsholdet. Gennem støtten til sejlsporten understøtter vi en vigtig platform for morgendagens dygtige danskere, der skal videreføre det danske samfund,” siger formand for TORM Fondens bestyrelse, N.E. Nielsen.

Den nye donation, der dækker perioden 2013-2016, uddeles løbende med det formål at støtte op om projekter, der udvikler dansk sejlsport. Et fokusområde for de kommende år bliver det aldersrelaterede træningskoncept (ATK).

Med lanceringen af ATK i foråret 2012 har Dansk Sejlunion udstukket en fremadrettet kurs for arbejdet med børn og unge i dansk sejlsport. Målet er at få flere børn og unge ud på vandet – fordi sejlsporten er en sund idræt og en fritidsaktivitet med gode oplevelser, og fordi større bredde baner vej for nye talenter, der kan være med til at sikre Danmarks position som en af verdensbedste sejlsportsnationer.

”På vegne af Dansk Sejlunion er det med stor glæde, vi nu kan oplyse, at TORM Fonden har besluttet at fortsætte støtten til fortsat udvikling og nye projekter til glæde for ungdommen i dansk sejlsport. Med Fondens støtte har vi allerede opnået betydelige resultater så som styrket træneruddannelse samt nyt materiel og nye udviklingsakiviteter til sejlklubberne”, siger Hans Natorp, formand for Dansk Sejlunion.

Det er de unge talenter rundt om i klubberne, der skaber grundlaget for fremtidens sejlerlandshold. Sejlerne på landsholdet er samtidig ambassadører og rollemodeller for nye generationer af børn og unge, der gerne vil dyrke sejlsport.

Kilde: Torm Fonden

Relateret indhold

19.04.2024Maritimedanmark.dk

Russisk krigsskib på tværs af Molsfærge

19.04.2024Maritimedanmark.dk

Tunge løft i Hvide Sande

08.04.2024Maritimedanmark.dk

Brofag på 150 tons fjernet i weekenden

04.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Netcompany skal levere AI-baseret platform til digital transformation i P&O Ferries

04.04.2024Maritimedanmark.dk

ZeroNorth vil tættere på det store asiatiske marked

27.03.2024Maritimedanmark.dk

Medie: Maersk og DSV har budt på DB Schenker

26.03.2024Maritimedanmark.dk

Verdens første ammoniak-bunkring terminal på vej

25.03.2024Maritimedanmark.dk

Blue Water overskud på 147 mio. kr.

Jobmarked

Se alle

MARPRO Search & Selection

Hydrographic Surveyor

Are you an experience Hydrographic Surveyor looking for an exciting opportunity to contribute to a dynamic and expanding department?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ROYAL ARCTIC LINE

Navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter

Drømmer du om at opleve Grønland og få erfaring med sejlads i arktisk farvand, så søger Royal Arctic Line netop nu enkelte navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter.

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Fiskeristyrelsen

Kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen

Interesserer du dig for gastronomi, kost og ernæring? Har du lyst til at sejle og samtidig lave sund mad? Så er der et ledigt job som kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Fiskeristyrelsen søger en 1. styrmand/overstyrmand som afløser

Er du en velkvalificeret styrmand eller overstyrmand? Er du omstillingsparat og serviceminded? Vil du bidrage til at opfylde styrelsens ambition om at drive en kompetent offentlig virksomhed med klar og effektiv forvaltning af både kontrol- og tilskudsområdet? Så søger Fiskeristyrelsen en styrmand på afløservilkår.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Skibsassistent til fiskerikontrolskibet Nordsøen i Fiskeristyrelsen

Er du en velkvalificeret sømand? Og har du interesse for fiskerikontrol og søredning? Så har vi i Fiskeristyrelsen en ledig stilling som skibsassistent.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

09.05.2024

Københavns Maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

Skive Kommune

Overfartsleder til Fursund Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

20.04.2024

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle