Til rederierne: Kender I @SEA-@SHORE?

I dag er omkring 600 skibe aktive brugere af it-platformen @SEA-@SHORE. Såvel i havn som til søs har de adgang til viden, værktøjer og services med få klik.

Foto: S/I Handelsflådens Arbejdsmiljø- og Velførdsråd Sea Health

Med @SEA-@SHORE har vi samlet en række væsentlige funktioner i én digital platform, som både skibe og rederier har adgang til med en licens.

@SEA er skibets adgang til platformen og fungerer i et offline miljø. Nye funktioner og opdateringer hentes automatisk, når skibet har netforbindelse.

"Vi er i tæt dialog med både rederier og besætninger, og når vi får nye tilmeldinger, gør jeg meget ud af at hjælpe dem godt i gang med at anvende platformen," siger Rolf Johan Trap, der er konsulent hos SEA HEALTH & WELFARE.

Det har I blandt andet adgang til med @SEA platformen:

WORK@SEA

Her kan I oprette og vedligeholde risikovurderinger samt holde styr på kemikalier, der anvendes på skibet. Sikkerhedsorganisationen kan også finde viden og værktøjer til opgaver og møder.

 

HOSPITAL@SEA

Her får I adgang til den obligatoriske 'Lægebog for Søfarende', der er en trin-for-trin håndbog til behandling af sygdomme og skader om bord på skibet.

 

e-PUBLICATIONS

Her får I adgang til en lang række af vores arbejdsmiljøpublikationer og vejledninger. Vi har i år udgivet vejledninger om lokaludsugning, drikkevand på handelsskibe og hvordan man opdager tegn på depression og selvmordstanker.

 

Læs mere på shw.dk/seashore

Artikler

30.08.2023|SEA HEALTH & WELFARE

|Sponseret

Overhold direktiv og regler med den nye drikkevandsvejledning

15.08.2023|SEA HEALTH & WELFARE

|Sponseret

Til rederierne: Kender I @SEA-@SHORE?

Copyright 2023