Svendborg-værft solgt til lokal virksomhed

Svendborgsund Marine Service Aps har købt Svendborg Yacht Værft fra stifteren, Teit Kjeldersgaard, ved en handel 1. oktober i fjor, skriver fyens.dk. Værftet, der bl.a. har leveret aluminiumsbåde til politiet i København og på Grønland blev stiftet i 1993.

Foto: Svendborg Yacht Værft..

De to virksomheder har arbejdet sammen i seks-syv år, hvor Svendborgsund Marine Service satte motorer på aluminiumsbådene fra værftet. Og købet blev en realitet, da Søren og Martin Møller Andersen manglede plads i deres lokaler.

“Jamen, vi sad en dag og talte om, at jeg egentlig godt kunne bruge noget mere plads. Og så sagde Teit, at jeg kunne jo købe hans virksomhed og få værkstedet med i købet,” siger Søren Møller Andersen til Fyens.

Nu er de nye ejere i færd med at flytte rundt på aktiviteterne, så værftet overtager Svendborgsund Marine Services lokaler, mens den overtagende virksomhed flytter den anden vej for at få bedre plads til vokseværket.

Svendborgsund Marine Service omsatte sidste år for 1,8 mio. kr. med et resultat før skat på godt en halv mio. kr., mens Svendborg Yacht Værft lå på omkring fem mio. kr.

“Og det er mange år siden, vi har haft røde tal på bundlinjen,” siger Teit Kjeldersgaard til avisen.

Kilde: fyens.dk

Artikler

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Maersk vil producere grøn metanol i Egypten

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Molslinjen strammer sikkerhed efter GPS-jamming

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Ny containerrute til CMP

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Færgeruter aflyst yderligere en uge

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Ny storordre til Semco Maritime

03.10.2023|Maritimedanmark.dk

Rederier: Vigtigt grønt fokus i åbningstale

Copyright 2023