Slået op d. 16.05.2025
Sous Chef til Nordic Crown
Bliv en del af Nordic Crown’s kulinariske besætning! Drømmer du om at bringe dine kokkefærdigheder til et helt nyt niveau – bogstaveligt talt? Hos Go Nordic Cruiseline søger vi en passioneret Sous Chef, der vil være med til at skabe ekstraordinære madoplevelser ombord på vores passagerskib Nordic Crown, som sejler mellem Oslo og København.
Foto: Nordic Crown
Et køkken med udsigt – fire restauranter, én vision
Ombord byder vi vores gæster velkommen til hele fire forskellige restaurantoplevelser:
- En Nordisk buffetrestaurant,
- En stilfuld à la carte,
- En charmerende italiensk bistro,
- Og en eksklusiv fine dining sharing-restaurant.
Fælles for dem alle? En stolthed over nordiske smage, høj kvalitet og sæsonens bedste råvarer. Vores gæster kommer fra hele verden, og vi har ét mål: At give dem en uforglemmelig madoplevelse til søs.
Men maden er kun begyndelsen – Nordic Crown byder også på hyggelige pubber, elegante vinbarer og to udendørs barer under åben himmel. I Club Liva sørger live-musik og festlig stemning for, at dansegulvet aldrig står stille.
Dit job som Sous Chef
Som Sous Chef bliver du en nøglefigur i den daglige drift af vores kabys, hvor du – sammen med Head Chef – leder et team på 25-30 dygtige kokke.
Dine hovedopgaver:
- Planlægning af mise en place og koordinering af køkkenaktiviteter
- Daglig briefing og personaleledelse
- Kvalitetskontrol af alle retter, der forlader køkkenet
- Administrative og driftsrelaterede opgaver
- Implementering af nye tiltag, der forbedrer kvalitet, gæsteoplevelse og salg
Du motiverer, coacher og skaber et miljø, hvor både medarbejdere og gæster trives – og hvor køkkenet leverer på højeste niveau, hver gang.
Din profil
Vi søger dig, der:
- Har ledererfaring og naturligt tager ansvar
- Trives med at udvikle og optimere processer og arbejdsgange
- Er en stærk kommunikator og god til at lytte og løse konflikter diplomatisk
- Bevarer ro og overblik – også når tempoet er højt
- Taler dansk, norsk eller svensk, og begår dig også fint på engelsk
Men vigtigst af alt: Du har hjerte for gastronomi, respekt for dit team og brænder for at give gæsterne en service i verdensklasse.
Det praktiske
- Arbejdssted: Ombord på Nordic Crown
- Turnus: 14 dages arbejde, 14 dages fri
- Daglig arbejdstid: 10-13 timer
- Løn: I henhold til overenskomst med Metal Maritime (DIS – skattefri nettoløn for EU-borgere)
- Fordele: Fri kost og logi ombord, adgang til fitnesscenter og attraktive personalegoder, herunder frirejser for dig og dine nærmeste
Klar til at sætte kurs mod din næste karriere?
Tryk på “Ansøg” og upload dit CV og en kort motiveret ansøgning. Vi gennemgår ansøgninger løbende og ansætter, så snart den rette kandidat er fundet – vent derfor ikke for længe!
Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord – hvor havet er dit nye kontor og madglæden er i centrum hver dag.
OM OS
Vi har i mere end 150 år skabt mindeværdige rejseoplevelser på ruten København-Oslo.
Sidste år rejste 700.000 gæster med vores to skibe Nordic Pearl og Nordic Crown på bl.a. minicruise, skiferie, storbyferie, sommerferie, konference eller teambuilding.
Den 1. november 2024 blev ruten overtaget af Sveriges ældste passagerrederi Gotlandsbolaget, der blev grundlagt i 1865. Gotlandsbolaget investerer i fremtidens skibsfart og ny teknologi samt udvikler bæredygtige destinationer og besøgssteder. I Gotland ejer selskabet flere hoteller og ejendomme. Gruppen har i dag omkring 1.500 ansatte og er listet på Nasdaq First North, Sverige.
GotlandsBolaget er forpligtet til at give lige jobmuligheder uanset race, farve, afstamning, religion, køn, national oprindelse, seksuel orientering, alder og statsborgerskab.