Øget salg for Label Rouge laks
Skotsk opdrættet laks er fortsat et af verdens mest eftertragtede helsekostprodukter. Salget af ‘Label Rouge’ skotsk laks er nemlig steget 7% mellem 2011 og 2012.
Nyheden falder godt i hak med den kommende tre-dages European Seafood Exposition (ESE) som starter i Bruxelles den 23. april. Scottish Salmon Producers Organisation (SSPO) vil udstille som en del af den skotske Pavilion til at fremme landets fisk og skaldyr.
Skotsk opdrætslaks er det første ikke-fransk produkt som har opnået det prestigefyldte røde mærke af den franske regerings. Det skete tilbage i 1992. For at modtage Label Rouge hædersbeviset fra den franske regering, skal et produkt demonstrere overlegen smag.
"Vi er glade for, at disse tal afspejler det hårde arbejde med vores medlemmer i produktion og eksport af skotsk laks af højeste kvalitet. I en tid med økonomiske vanskeligheder, er et afde bedste værktøjer som Skotland har for at adskille sig, opleve vækst i økonomien og skabe arbejdspladser, at fremstille kvalitetsprodukter, såsom skotsk opdrættet laks", siger Scott Landsburgh, Chief Executive for SSPO.
Kilde: Fishupdate
