Nordic Shipholding med nyt underskud

Nordic Shipholdings resultat for perioden 1. januar til 30. september for den fortsættende virksomhed blev et underskud på 6,3 millioner dollar før skat mod et underskud på 7,2 millioner dollar i samme periode i 2012. Omsætningen faldt i perioden til 18,7 millioner dollar fra 19,7 millioner i 2012.

Det forbedrede resultat er delvist forårsaget af gennemsnitligt højere fragtrater, lavere finansieringsudgifter, reducerede afskrivninger, hvilket modsvares af manglende indtjening fra Nordic Ruth, som har været ude af drift og justering af pool point.

Selskabet har i de seneste år haft henstand med hensyn til gælden i sine produkttankskibe og har derfor været i tæt dialog med sine banker, hvor forskellige mulige løsninger på selskabets økonomiske problemer er blevet drøftet.

Bankerne har imidlertid meddelt selskabet, at de kun kan give henstand med afdrag og låneklausuler i 3 måneder ad gangen og senest indtil 31. december 2013. Selskabet har derfor i slutningen af 2012 nedskrevet værdien af sine skibe til et skønnet markedsniveau på 123 millioner dollar, og som følge heraf er aktiekapitalen tabt, og gælden er omklassificeret til kortfristet gæld.

Som meddelt den 19. september 2013 har selskabet modtaget et tilbud fra en udenlandsk investor om investering i selskabet. Den 22. november 2013 har selskabet, selskabets banker og investor, en virksomhed, der kontrolleres af PAG, en af Asiens største alternative kapitalforvaltere, indgået en betinget rekonstruktionsaftale.

Som beskrevet i selskabsmeddelelse nr. 9/2013 forventes rekonstruktionen gennemført inden årets udgang.

Som følge af den betingede omstruktureringsaftale indgået den 22. november, den generelle usikkerhed på markedet kombineret med risikoen for konkurs, har selskabet besluttet ikke at give forventninger til 2013.

Kilde: Nordic Shipholding

Relateret indhold

13.04.2024Maritimedanmark.dk

Greenpeace-aktion i protest mod den russiske skyggeflåde

13.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Rederier har særligt tre ønsker til det kommende EU-Parlament

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Krisen i Det Røde Havn sender fortsat CO2-udledning og rater op

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Redegørelse om Iver Huitfeldt er udskudt

11.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Rederier “anerkender” forbud mod scrubbere

11.04.2024Maritimedanmark.dk

Anholt savner sin nye redningsbåd - den forsvandt efter en uge

11.04.2024Maritimedanmark.dk

Aftale på plads: Danmark forbyder udledning af scrubbervand

Jobmarked

Se alle

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

Skive Kommune

Overfartsleder til Fursund Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

20.04.2024

MARPRO Search & Selection

Recruitment Consultant

Are you passionate about the maritime industry? Can you talk to anyone? Can you roll with the punches? Recruitment can be unpredictable, but we need someone who can handle challenges with a smile on their face.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Port of Aalborg

Havneassistent

Vil du være en bærende del af det team, som dagligt har ansvaret for servicering og organisering af havnens skibe, agenter, kunder og besøgende? Så er du måske vores nye havneassistent?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

13.04.2024

H. Folmer & Co.

Indkøber

Er du indkøber med interesse og forståelse for den maritime industri? Har du teknisk erfaring og evnen til at håndtere forskelligartede opgaver i en dynamisk og uforudsigelig arbejdsmiljø? Så er denne stilling som indkøber i vores rederi måske noget for dig!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Bemandingsansvarlig

Vil du arbejde med påmønstring og afmønstring i et dansk rederi med international skibsfart? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed med fart på og højt til loftet? Kom med på holdet hos H. Folmer & Co. og få en spændende hverdag som bemandingsansvarlig.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Svitzer

Chief Officer

Would you like to become part of a dynamic team with great working conditions?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Navi Merchants

Senior Chartering Manager

When you're part of Navi Merchants / Copenhagen Merchants, you'll experience having many opportunities to influence your own daily life, as well as your own and your team's development. Therefore, your tasks and responsibilities are sure to evolve to become unique. However, to begin with, we have a clear expectation that your main areas of responsibility will be:

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle