Monjasa åbner nyt kontor i Rio de Janeiro

Danske Monjasa åbner nu kontor i Rio de Janeiro, bunkerselskabets første i Sydamerika og det fjerde i Amerika. Ud over et kontor udvider selskabet også med en bunkerpram, så man nu kan levere både fra land og fra søsiden i millionbyen.

“Den maritime logistik i Rio de Janeiro kan være udfordrende. Dette er et sandt nichemarked, hvor forståelse af de lokale regler og produktflows er en forudsætning for at drive forretning. Monjasas beslutning om at etablere os i Rio de Janeiro udspringer af en overbevisning om, at vi kan gøre en forskel for offshore-operatører og skibsejere”, siger Rasmus Jacobsen, adm. direktør i Monjasa Americas.

Selskabet her udnævnt trader Aline Vaz, der har stor erfaring fra den brasilianske bunkerindustri, til at lede det nye kontor.

Monjasa har indgået en timecharteraftale for prammen TWB 250, der har en lastekapacitet på 1.529 cbm, og en pumpekapacitet på 300 m3 i timen. Prammen opfylder alle operative offshore kvalitets- og sikkerhedskrav.

Indtil nu har Monjasa kun leveret skibsbrændstof i Rio med lastbiler, og den nye pram giver dermed yderligere skala og fleksibilitet til kunder, der tanker brændstof i Rio de Janeiro. Det samlede brasilianske marked for brændstof til skibe anslås til 5-6 millioner tons årligt.

Monjasa Americas har ud over det nye kontor i Rio de Janeiro, kontorer i Panama City, Stamford og Houston.

Redaktionen

Artikler

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Maersk vil producere grøn metanol i Egypten

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Molslinjen strammer sikkerhed efter GPS-jamming

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Ny containerrute til CMP

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Færgeruter aflyst yderligere en uge

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Ny storordre til Semco Maritime

03.10.2023|Maritimedanmark.dk

Rederier: Vigtigt grønt fokus i åbningstale

Copyright 2023