Issehoved vender hjem til Samsø

Sundbusserne og MarCore Shipping, der ejer den tidligere Samsø færge Issehoved, vil fra den28. juni i år genoptage sejladsen mellem Aarhus og Samsø. Vil i første omgang sejle i tre måneder. Perioden kan dog udvides, hvis der er økonomisk grundlag for det.

”Ruten mellem Samsø og Århus genopstartes med færgen Issehoved, og MarCore Shipping søger til denne rute med minimum Kystskipper bevis og to navigatører/Skibsassistenter med minimum Bedstemandsbevis. Det er en fordel, hvis du har ”færgekurserne”, skriver Sundbusserne i en stillingsannonce på Maritime Danmarks hjemmeside tirsdag den 29. maj.

Hans Froholdt bekræftede onsdag aften over for TV2 ØSTJYLLAND, at Marcore Shipping, hvis alt går efter planen starter en sommerrute med tre til fire daglige ture fra 28. juni. Færgen får base i Aarhus og ikke som da den sidst sejlede på ruten i 2016. Færgen starter og slutter dagens sejladser i Aarhus.

Issehoved vender tilbage til Danmark efter en kortvarig kontrakt på Færøerne, hvor den blandt andet har afløst M/F Ternan, der normalt sejler på ruten mellem Tórshavn og Nólsoyargjørð. Færgen har været på værft siden april.

Issehoved forventes at starte sejladsen på Samsø den 28.juni ifølge Froholt. Issehoved skal nemlig transporteres på et fragtskib fra færøerne tilbage til Aarhus.

”Ruten vil udgå fra Århus, og dersom du ikke bor i nærheden, kan vi assistere med overnatning i egen lejlighed i Århus. Tørnen er 1:1 med 14 dage på og 14 dage af. Skibet er flaget nationalt, og der betales almindelig skat. Skibet skal prøvesejle 27/6 og skal i drift 28/6, så vi skal bede om din ansøgning hurtigt”, står der yderligere i Sundbussernes stillingsopslag.

Stillingsannoncen kan læses HER

Kilde: Redaktionen og TV2/Østjylland

Relateret indhold

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Krisen i Det Røde Havn sender fortsat CO2-udledning og rater op

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024Maritimedanmark.dk

Redegørelse om Iver Huitfeldt er udskudt

11.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Rederier “anerkender” forbud mod scrubbere

11.04.2024Maritimedanmark.dk

Anholt savner sin nye redningsbåd - den forsvandt efter en uge

11.04.2024Maritimedanmark.dk

Aftale på plads: Danmark forbyder udledning af scrubbervand

10.04.2024Maritimedanmark.dk

Vigtigt skridt for den grønne omstilling

10.04.2024Maritimedanmark.dk

Handel med Hafnia-aktier skudt i gang i New York

Jobmarked

Se alle

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

Skive Kommune

Overfartsleder til Fursund Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

20.04.2024

MARPRO Search & Selection

Recruitment Consultant

Are you passionate about the maritime industry? Can you talk to anyone? Can you roll with the punches? Recruitment can be unpredictable, but we need someone who can handle challenges with a smile on their face.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Port of Aalborg

Havneassistent

Vil du være en bærende del af det team, som dagligt har ansvaret for servicering og organisering af havnens skibe, agenter, kunder og besøgende? Så er du måske vores nye havneassistent?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

13.04.2024

H. Folmer & Co.

Indkøber

Er du indkøber med interesse og forståelse for den maritime industri? Har du teknisk erfaring og evnen til at håndtere forskelligartede opgaver i en dynamisk og uforudsigelig arbejdsmiljø? Så er denne stilling som indkøber i vores rederi måske noget for dig!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Bemandingsansvarlig

Vil du arbejde med påmønstring og afmønstring i et dansk rederi med international skibsfart? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed med fart på og højt til loftet? Kom med på holdet hos H. Folmer & Co. og få en spændende hverdag som bemandingsansvarlig.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Svitzer

Chief Officer

Would you like to become part of a dynamic team with great working conditions?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Navi Merchants

Senior Chartering Manager

When you're part of Navi Merchants / Copenhagen Merchants, you'll experience having many opportunities to influence your own daily life, as well as your own and your team's development. Therefore, your tasks and responsibilities are sure to evolve to become unique. However, to begin with, we have a clear expectation that your main areas of responsibility will be:

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle