Hollændere lærer om norsk torsk
Den hollandske version af Jamie Oliver, Wouter Klootwijk, sætter i to uger af sit program The Wild Kitchen fokus på norsk torsk.
En million hollændere samles om fjernsynet for at se The WIld Kitchen, som vises i både Belgien og Holland, og dermed kommer historien om norsk torsk vidt omkring.
Sjømatrådet mødte i forrige uge med den hollandske version af Jamie Oliver, Wouter Klootwijk, for at starte optagelserne til de to episoder om norsk torsk.
“Det er så mange historier at fortelle om norsk torsk, og de bedste kan endda fortælles flere gange”, siger Klootwijk.
Et vigtigt budskab i disse programmer er, at Barentshavet har rigeligt med torsk, og derfor kan miljøbevidste forbrugere med god samvittighed vælge norsk torsk.
Klootwijk laver ikke mad i programmerne, men rejser i stedet rundt for at fortælle historierne bag udvalgte råvarer og produkter, fordi “mødet med mennesker og gode billeder spreder megen madglæde”, som Klootwijk siger.
Kilde: Seafood.no