Hirtshals meget aktiv på Norfishing 2012

En stærk klynge af virksomheder fra Hirtshals har benyttet den store fiskerimesse Norfish 2012 til at dyrke nye forbindelser i den norske fiskerisektor. En af de ni virksomheder fra byen der var med, var det nystartede Hirtshals Yard.

”For os som ny virksomhed, har det været interessant at præsentere Hirtshals Yard over for det norske marked. Der har været stor interesse for vores overdækkede flydedok, og vi fået kontakt til flere nye potentielle kunder”, siger projektleder Ove Jensen.

”Vi føler, at vi er blevet taget rigtig godt imod af kunderne og flere har udtryk stort tilfredshed med, at Hirtshals Yard har påtaget sig opgaven med at videreføre værftsaktiviteterne i Hirtshals. Vi ser rigtig lyst på fremtiden, især i forhold til det norske marked”, siger Ove Jensen.

På Norfishing messen var Hirtshals, ud over Hirtshals Yard, repræsenteret af Duusgaard Coathing, Blue Water, Hirtshals Fiskeauktion, Vendelbo Spedition, MarineService, MarineShaft , Hjørring ErhvervsCenter og Hirtshals Havn.

Hirtshals Fiskeauktion har i samarbejde med Fiskernes Fiskesortering og Vendelbo Spedition igen i år haft succes til at udbygge netværket af norske leverandører af fisk. Hirtshals Fiskeauktion har over de seneste år oplevet succes med salget af norske fisk, og de nye kontakter, der er skabt på messen i Trondheim vil yderligere styrke auktions rolle.

”Samlet set er min vurdering, at dette års besøg på NorFishing har være klart tilfredsstillende. Hirtshals har været repræsenteret af en bred vifte af forskellige virksomheder, der har givet et godt billede af de ydelser, som vi i Hirtshals kan tilbyde den norske fiskerisektor. Der har været stor interesse fra de norske besøgende på messen, og det er mit indtryk, at alle vores udstillere har haft nogle gode dage heroppe”, siger Ditte G. Sørensen, marketingskoordinator ved Hirtshals Havn.

Kilde: Hirtshals Havn

Relateret indhold

15.04.2024Maritimedanmark.dk

Højspændt situation i Mellemøsten fortsætter

15.04.2024Maritimedanmark.dk

DFDS har kig på Kanaløerne

27.03.2024Maritimedanmark.dk

Esbjerg Havn får tilladelse til uddybning af sejlrenden

25.03.2024Maritimedanmark.dk

Feggesundfærgen ude af drift

11.03.2024Maritimedanmark.dk

Nye forslag skal forbedre brandsikkerheden for containerskibe

27.02.2024Maritimedanmark.dk

ÆrøXpressen ligger i havn på grund af tekniske problemer.

26.02.2024Maritimedanmark.dk

Dansk-ejet tankskib angrebet af Houthier

23.02.2024Maritimedanmark.dk

Stormen Rolf aflyser færgeafgange

Jobmarked

Se alle

Københavns Maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

Skive Kommune

Overfartsleder til Fursund Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

20.04.2024

MARPRO Search & Selection

Recruitment Consultant

Are you passionate about the maritime industry? Can you talk to anyone? Can you roll with the punches? Recruitment can be unpredictable, but we need someone who can handle challenges with a smile on their face.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Indkøber

Er du indkøber med interesse og forståelse for den maritime industri? Har du teknisk erfaring og evnen til at håndtere forskelligartede opgaver i en dynamisk og uforudsigelig arbejdsmiljø? Så er denne stilling som indkøber i vores rederi måske noget for dig!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Bemandingsansvarlig

Vil du arbejde med påmønstring og afmønstring i et dansk rederi med international skibsfart? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed med fart på og højt til loftet? Kom med på holdet hos H. Folmer & Co. og få en spændende hverdag som bemandingsansvarlig.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Svitzer

Chief Officer

Would you like to become part of a dynamic team with great working conditions?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Navi Merchants

Senior Chartering Manager

When you're part of Navi Merchants / Copenhagen Merchants, you'll experience having many opportunities to influence your own daily life, as well as your own and your team's development. Therefore, your tasks and responsibilities are sure to evolve to become unique. However, to begin with, we have a clear expectation that your main areas of responsibility will be:

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle