Hempel henter nye direktører

Malingsproducenten Hempel har ansat Peter La Cour Gormsen som ny CFO med tiltrædelse 1. juni. Han afløser Lars Jønstrup Dollerup, der efter fem år har besluttet at søge nye udfordringer. Samtidig udnævnes René Overgaard Jensen til Chief Transformation & Information Officer.

Peter La Cour Gormsen er hentet ind som ny CFO, mens René Toft Overgaard udnævnes til CTIO. Foto: Hempel..

Den nye mand på toppen af pengekassen i Hempel er hentet fra GN Store Nord. “Peter vil blive et fantastisk nyt medlem af Hempels direktion. Han kommer med uvurderlig global finansleder-erfaring og omfattende viden om international ledelse, økonomi, IT og forsyningskæder. Vi er glade for at byde Peter velkommen om bord,” siger Michael Hansen, der er koncernchef og CEO i Hempel.

Peter la Cour Gormsen arbejdede før GN Store Nord for Novo Nordisk, Novozymes og Christian Hansen og har og international erfaring fra at have arbejdet og levet i USA.

Hempel har også besluttet at samle sine transformations- og digitale kompetencer under en ny position i topledelsen, hvor selskabet udnævner den hidtidige direktør for strategi og transformation, René Toft Overgaaard, til Chief Transformation & Information Officer.

“Vi sigter efter at fordoble Hempel på en økonomisk bæredygtig måde, og en af vores løftestænger til at gøre det er at harmonisere vores måder at arbejde på langt højere grad,” siger Michael Hansen.

“Med denne nye direktionsfunktion vil vi kombinere de kompetencer, der muliggør en koordineret og effektiv transformation af vores processer gennem standardisering, automatisering og digitalisering,” tilføjer han om Rene Toft Overgaards nye stilling.

Kilde: Hempel

Artikler

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Verdens første selvsejlende, elektriske færge er sat i drift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Maersk vil teste biobrændstof til tog

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

DSV køber el-lastbiler finansieret af intern CO2-afgift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Danske Rederier: Global klimaafgift bør gå til u-lande

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Terntank og Kongsberg hædret på Nor-Shipping med Next Generation Ship Award

08.06.2023|Maritimedanmark.dk

Hurtigruten afslører koncept for batteri- og vinddrevet krydstogtskib

Copyright 2023