DSV indgår partnerskab med Qatar Airways Cargo

Den danske logistikgigant DSV har indgået et partnerskab med Qatar Airways om en ny fragtrute mellem Huntsville, USA til Doha.

Foto: Qatar Airways Cargo

Den nye rute, der starter i Mexico med stop i Huntsville, USA og Luxembourg inden Doha, havde premiere 7. september og partnerskabet betegnes af DSV som “et bemærkelsesværdigt spring fremad”.

“Denne nye luftfragtservice understreger vores urokkelige forpligtelse til at revolutionere logistikken og indvarsle enestående forbindelse til vores værdsatte kunder. Ved at samarbejde med Qatar Airways Cargo udvider vi ikke kun vores markedstilstedeværelse, men skaber også muligheder for problemfri adgang til Mellemøsten med et skarpt fokus på at booste vores olie- og gasvertikal,” udtaler Mads Ravn, Executive Vice President i DSV i en pressemeddelelse.

Qatar Airways Cargo er begejstret for samarbejdet:

“Dette strategiske initiativ udvider ikke blot DSV´s rækkevidde på markedet, men etablerer også en direkte rute fra Mexico City til Europa, Mellemøsten og videre via de strategiske knudepunkter i Huntsville og Luxembourg,” udtaler Elisabeth Oudkerk, Senior Vice President i Qatar Airways Cargo.

Ruten får to ugentlige afgange.

-emte

Artikler

25.09.2023|Maritimedanmark.dk

Redningsstation er uden redningsbåd: Kan få fatale konsekvenser

24.09.2023|Maritimedanmark.dk

Kontrahering af produkttankskibe sætter rekord

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nordatlantens største forskningsskib - Norrøna

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Lolland Kommune vedtager ny færgestrategi

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nye kornskibe forlader Ukraine

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Kom med ombord på Laura Maersk

Copyright 2023