Dan-Bunkering satte omsætningsrekord

Dan-Bunkering nåede sidste år en omsætning på mere end en milliard dollar, en stigning på 58 procent, mens resultat før skat endte på 13,5 millioner dollar - hvilket er lavere end året før. Resultatet er negativt påvirket af den bøde selskabet sidste år blev idømt, for uagtsomt brud på sanktionerne mod Syrien

Claus Bulch Klausen.

"At være i stand til at komme videre med de erfaringer, vi har gjort, har ikke kun styrket vores evne til at håndtere compliance i en kompliceret verden, men har også afsløret en enorm mængde loyalitet og tillid til os fra vores kunder, leverandører, bankpartnere og ikke mindst vores medarbejdere, som har været under konstant stress af denne sag i årevis, men alligevel har holdt fast ved os. Og det er vi taknemmelige for”, siger Claus Bulch Klausen, selskabets administrerende direktør.

”Fremadrettet er vi fast besluttet på at blive ved med at yde vores kunder den bedst mulige service, rykke tættere på dem med hensyn til at forudse og imødekomme deres behov”, siger Claus Bulch Klausen.

Selskabet skriver i regnskabsmeddelelsen, at udsigterne for det kommende år positive, hvilket giver Dan-Bunkering mulighed for at fokusere på nye fusioner og opkøb og samtidig yde den bedst mulige kundeservice.

Redaktionen

Artikler

04.06.2023|Maritimedanmark.dk

Hurtigruten genoptager sejlads til Svalbard

03.06.2023|Maritimedanmark.dk

Nedslidt færge får fem år mere

03.06.2023|Maritimedanmark.dk

Svitzer Australien indgår aftale med australske fagforeninger

02.06.2023|Maritimedanmark.dk

Translokation og dimission på Svendborg Søfartsskole

02.06.2023|Maritimedanmark.dk

Bunker One tankskib klar til at levere metanol

02.06.2023|Maritimedanmark.dk

Nor-Shiping løber af stablen i næste uge

Copyright 2023