Culzean: Maersk Supply hyret af Maersk Oil

Maersk Supply Service har indgået en kontrakt med Maersk Oil UK om at projektlede det samlede arbejde med bl.a. slæbebåde og fortøjningsinstallationer på Colzean projektet i Nordsøen. Det er selskabets fjerde ordre på at levere både skibe og integrerede services til kunder.

“Det er meget tilfredsstillende at se, at vores nye forretningsområde med succes tilbyde sikre og effektive integrerede løsninger centreret om en optimal udnyttelse af vores skibe. Med vores fortsatte rolle som primær entreprenør på Janice og Leadon dekommissions-projekterne og nu med tilføjelsen af arbejdsopgaverne på Culzean-projektet, fortsætter vi med at demonstrere, at Maersk Supply Service effektivt kan påtage sig grænsestyringsansvar og dermed tilbyde forenklede eksekveringsmodeller til kunderne,” siger Steen S. Karstensen, CEO i Maersk Supply Service.

Maersk Supply Service lancerede sit nye forretningsområde for et halvt år siden, der har som mål at blive leverandør af integrerede marine-løsninger til energisektoren.

I Culzean projektet, der skal udvinde gas fra et felt 145 sømil øst for Aberdeen, skal Maersk Supply Service styre en bred vifte af arbejdsopgaver, herunder projektledelse, planlægning, teknik, indkøb og hav operationer i forbindelse transporten af Ailsa FSO-fartøjet fra Asien til Europa.

"Vores integrerede løsninger handler om at udnytte vores aktiver, kapaciteter og partnere, så de kan levere en samlet service til vores kunder, der maksimerer projekt-effektiviteten og optimerer omkostningerne. I forbindelse med Culzean-projektet er vi single-point-of-contact for de specificerede arbejdsområder og styrer leverandørens arbejde i tæt samarbejde med kunden,” siger Olivier Trouvé, der er Head of Integrated Solutions i Maersk Supply.

Arbejdet på Culzean projektet forventes at være afsluttet i sommeren 2018. Culzean skulle kunne levere op til 5 pct. af Storbrittaniens gasforbrug, når produktionen efter planen når sit højeste i 2020/21.

Kilde: Maersk Supply Service.

Relateret indhold

22.04.2024Maritimedanmark.dk

Forberedelserne til fremtidens digitale søkort går i gang

22.04.2024Maritimedanmark.dk

Svitzer henter ny kommerciel direktør i Maersk

09.04.2024Maritimedanmark.dk

Nyt samarbejde skal beskytte Nordsøens infrastruktur mod sabotage

09.04.2024Maritimedanmark.dk

Ørsted indgår langtidskontrakt med Cadeler om nyt installations-fartøj

04.04.2024Maritimedanmark.dk

Den første gas er i landet fra den nye Tyra II platform

26.03.2024Maritimedanmark.dk

Danmarks største havvindpark er kommet et skridt tættere på

22.03.2024Maritimedanmark.dk

Tyra-feltet har genoptaget gasproduktionen

16.03.2024Maritimedanmark.dk

Søren Skou skal rådgive tysk havvindselskab

Jobmarked

Se alle

MARPRO Search & Selection

Payroll Controller

Are you ready to take on the responsibility as part of our Marine Payroll team for a diverse fleet and various nationalities? Together we are ensuring accurate marine payroll and compliance with regulations, barging agreements, and processes. You will be a key figure for the seafarers and their payroll, working closely with your colleagues in the Marine Payroll team and the crewing department to deliver seamless payroll processing.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Aarhus Maskinmesterskole

Aarhus Maskinmesterskole søger engagerede undervisere med tekniske og maritime kompetencer

Aarhus Maskinmesterskole er en maritim videregående uddannelsesinstitution, der uddanner professionsbachelorer (maskinmestre) og produktions- og automationsteknologer til fremtidens tekniske ledere.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

12.05.2024

MARPRO Search & Selection

Hydrographic Surveyor

Are you an experience Hydrographic Surveyor looking for an exciting opportunity to contribute to a dynamic and expanding department?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ROYAL ARCTIC LINE

Navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter

Drømmer du om at opleve Grønland og få erfaring med sejlads i arktisk farvand, så søger Royal Arctic Line netop nu enkelte navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter.

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Fiskeristyrelsen

Kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen

Interesserer du dig for gastronomi, kost og ernæring? Har du lyst til at sejle og samtidig lave sund mad? Så er der et ledigt job som kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Fiskeristyrelsen søger en 1. styrmand/overstyrmand som afløser

Er du en velkvalificeret styrmand eller overstyrmand? Er du omstillingsparat og serviceminded? Vil du bidrage til at opfylde styrelsens ambition om at drive en kompetent offentlig virksomhed med klar og effektiv forvaltning af både kontrol- og tilskudsområdet? Så søger Fiskeristyrelsen en styrmand på afløservilkår.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Skibsassistent til fiskerikontrolskibet Nordsøen i Fiskeristyrelsen

Er du en velkvalificeret sømand? Og har du interesse for fiskerikontrol og søredning? Så har vi i Fiskeristyrelsen en ledig stilling som skibsassistent.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

09.05.2024

Københavns Maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle