Underretning for skibe uden P&I-bevis

Danske skibe med en bruttotonnage på 300 eller derover, der ikke har et Certificate of Entry i en P&I Club fra den internationale gruppe af P&I-klubber, skal inden den 31. marts 2014 underrette Søfartsstyrelsen om alternativ forsikring for søretlige krav.

Danske skibe uden et Certificate of Entry skal én gang om året underrette Søfartsstyrelsen om, hvilken forsikring der er tegnet. For 2014 skal underretningen gives inden den 31. marts 2014. Oplysninger om den tegnede forsikring indføres i indberetningsskemaet og indsendes herefter til Søfartsstyrelsen via soeretligekrav@dma.dk.

Danske skibe med en bruttotonnage på 300 eller mere skal medbringe et certifikat, som bekræfter, at der er tegnet forsikring for dækning af søretlige krav. Certifikaterne udstedes af forsikringsselskaberne og indgår i den almindelige kontrol af skibe og certifikater. De fleste skibe er i besiddelse af et anerkendt Certificate of Entry. Har skibet ikke et Certificate of Entry, skal den tegnede forsikring indberettes til Søfartsstyrelsen inden den 31. marts 2014.

Søfartsstyrelsen anerkender et certifikat (Certificate of Entry), der angiver, at skibets P&I-forsikring er udstedt af et medlem af den internationale gruppe af P&I-klubber, og som indeholder oplysninger om forsikring efter §§ 3 og 4 i bekendtgørelse nr. 1259 af 16. december 2011. Danske skibe med gyldigt certifikat af denne type skal derfor ikke foretage sig yderligere i forhold til Søfartsstyrelsen.

Kravet om certifikat om bord gælder også for udenlandske skibe med en bruttotonnage på 300 eller derover, som anløber eller forlader dansk havn eller andet last- og lossested i Danmark eller på den danske kontinentalsokkel eller udfører opgaver på dansk søterritorium.

Udenlandske skibe skal ikke underrette Søfartsstyrelsen om, hvilken forsikring der er tegnet, men kontrol af om der er tegnet forsikring indgår i Søfartsstyrelsens almindelige kontrol af udenlandske skibe.

Kilde: Søfartsstyrelsen

Relateret indhold

16.04.2024Maritimedanmark.dk

A.P. Møller - Mærsk runder 120 år

16.04.2024Maritimedanmark.dk

Maersk Laser tilbage i arbejdstøjet

04.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Netcompany skal levere AI-baseret platform til digital transformation i P&O Ferries

04.04.2024Maritimedanmark.dk

ZeroNorth vil tættere på det store asiatiske marked

27.03.2024Maritimedanmark.dk

Medie: Maersk og DSV har budt på DB Schenker

26.03.2024Maritimedanmark.dk

Verdens første ammoniak-bunkring terminal på vej

25.03.2024Maritimedanmark.dk

Blue Water overskud på 147 mio. kr.

24.03.2024Victory Security

Sponseret

Victory Security havne og skibssikkerhed.

Jobmarked

Se alle

Fiskeristyrelsen

Kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen

Interesserer du dig for gastronomi, kost og ernæring? Har du lyst til at sejle og samtidig lave sund mad? Så er der et ledigt job som kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Fiskeristyrelsen søger en 1. styrmand/overstyrmand som afløser

Er du en velkvalificeret styrmand eller overstyrmand? Er du omstillingsparat og serviceminded? Vil du bidrage til at opfylde styrelsens ambition om at drive en kompetent offentlig virksomhed med klar og effektiv forvaltning af både kontrol- og tilskudsområdet? Så søger Fiskeristyrelsen en styrmand på afløservilkår.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Skibsassistent til fiskerikontrolskibet Nordsøen i Fiskeristyrelsen

Er du en velkvalificeret sømand? Og har du interesse for fiskerikontrol og søredning? Så har vi i Fiskeristyrelsen en ledig stilling som skibsassistent.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

09.05.2024

Københavns Maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

Skive Kommune

Overfartsleder til Fursund Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

20.04.2024

MARPRO Search & Selection

Recruitment Consultant

Are you passionate about the maritime industry? Can you talk to anyone? Can you roll with the punches? Recruitment can be unpredictable, but we need someone who can handle challenges with a smile on their face.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Indkøber

Er du indkøber med interesse og forståelse for den maritime industri? Har du teknisk erfaring og evnen til at håndtere forskelligartede opgaver i en dynamisk og uforudsigelig arbejdsmiljø? Så er denne stilling som indkøber i vores rederi måske noget for dig!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle