Svanehøj på opkøb i USA

Med sit tredje opkøb på lidt over to år fortsætter Svanehøj sin oprustning inden for service af gastankere og -terminaler. Denne gang med overtagelsen af Complete Cryogenic Services i Californien, der har over 30 års erfaring med service og reparation af elektriske, neddykkede pumper på LNG-skibe.

Foto: Svanehøj.

”CCS er et anerkendt navn i markedet og vil styrke os i vores ambition om at blive den førende leverandør inden for service af pumper og kritisk udstyr i LNG-segmentet. Samtidig er opkøbet en investering i viden og knowhow. Vi tilknytter en række specialister, der bliver en stor gevinst for os i vores udvikling af nye produkter og services”, siger CEO i Svanehøj, Søren Kringelholt Nielsen.

Svanehøj har de seneste år investeret markant i sin serviceforretning gennem opkøb af FORCE Technology Marine Equipment Service, Wärtsilä Tank Control Systems samt etablering af et stort servicecenter i Singapore.

Antallet af LNG-tankere på verdensmarkedet er de sidste fem år vokset med omkring 40 procent. Det skaber et attraktivt servicemarked, som Svanehøj går målrettet efter at erobre.

”Vi har investeret markant i vores serviceforretning for at være tæt på kunderne med lokale servicefolk over hele verden. Svanehøj er i dag uden sammenligning den største serviceleverandør til”, siger Morten Christian Larsen, direktør for service og aftersales hos Svanehøj

CCS videreføres som en selvstændig enhed under Svanehøj Service Solutions og får navnet ”Svanehøj CCS - Complete Cryogenic Services”.

-mauh

Artikler

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Verdens første selvsejlende, elektriske færge er sat i drift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Maersk vil teste biobrændstof til tog

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

DSV køber el-lastbiler finansieret af intern CO2-afgift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Danske Rederier: Global klimaafgift bør gå til u-lande

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Terntank og Kongsberg hædret på Nor-Shipping med Next Generation Ship Award

08.06.2023|Maritimedanmark.dk

Hurtigruten afslører koncept for batteri- og vinddrevet krydstogtskib

Copyright 2023