Stor international aktør udvider sit lager på Aalborg havn

Der er rykket en ny beboer ind på stykgodshavnen i Aalborg. Scandinavian Medical Solutions har underskrevet en lejeaftale på nye lagerfaciliteter, som skal være med til at understøtte flere års positiv udvikling hos den hastigt voksende medicovirksomhed.

Jens Hvid Paulsen (tv) og Jens Krohn (th), Scandinavian Medical Solutions. Foto: Port of Aalborg

Der er fart på hos Scandinavian Medical Solutions, som køber, sælger og udlejer brugt billeddiagnostisk udstyr til kunder overalt i hele verden. Virksomheden blev stiftet i 2018 og er siden vækstet til en stor international aktør med godt 30 medarbejdere.

Nu har den positive vækst øget behovet for plads. Port of Aalborg og Scandinavian Medical Solutions har derfor indgået en aftale om leje af lager på stykgodshavnen i Aalborg. 

”Vi har i længere tid været på jagt efter egnede lagerfaciliteter til vores mobile enheder og modularer. Det er vores flytbare scanningsklinikker, der er klar til at rykke ud, når vores kunder har behov for ekstra scanningskapacitet. Enhederne bliver transporteret med lastbil, så de nemt kan transporteres rundt i store dele af verden. Men når de ikke er i brug, skal de løbende klargøres og vedligeholdes, og det skal helst ske i tørvejr. Det behov får vi opfyldt med de to nye pakhuse”, fortæller CEO, Jens Hvid Paulsen.

Scandinavian Medical Solutions har kunder i hele verden, og tidligere på året rykkede stifteren af virksomheden, Jens Krohn, til USA, hvor han skal stå for opbygningen af det amerikanske datterselskab. Hovedkontoret er fortsat på ”Gassen” i Aalborg, som ligger blot et stenkast fra pakhusene.

”Vores krav til de nye lagerfaciliter var, at de kunne rumme vores store udstyr, og så skulle de være tæt på vores kontor. Det har vi fundet med lageret i stykgodsområdet, der ligger lige på den anden side af vejen”, forklarer Jens Hvid Paulsen.

Scandinavian Medical Solutions er ikke de eneste, der har brug for flere kvadratmeter. Port of Aalborg råder over mere end 175.000 kvadratmeter lager- og logistikfaciliteter, og efterspørgslen er stor. 

Læs også: Nyt dansk – svensk samarbejde skal fordoble lagerkapacitet

”På grund af den store interesse har vi over de senere år udvidet vores lagerkapacitet markant. Senest med 10.000 kvadratmeter sidste år. Lagerfaciliteter anvendes i dag af vidt forskellige virksomheder til vidt forskellige formål. Glædeligvis er de dog alle med til at supportere virksomhedernes vækst og forretning, ligesom tilfældet er for Scandinavian Medical Solutions”, lyder det fra Jeppe Faber, Senior Commercial Manager, Real Estate, Port of Aalborg.

Scandinavian Medical Solutions rykkede ind i de nye faciliteter i januar.

/ PiB

Relateret indhold

16.04.2024Maritimedanmark.dk

Molslinjen vinder fornem AI-pris

16.04.2024Maritimedanmark.dk

Færgefart ligger stille efter påsejling

11.04.2024Maritimedanmark.dk

ADP A/S henter nye markedsandeler i rekordår

11.04.2024Maritimedanmark.dk

Fyret vicedirektør modtog millioner på konsulentaftale

10.04.2024Maritimedanmark.dk

Skagen Havn satte nye rekorder i 2023

10.04.2024Maritimedanmark.dk

Aarhus Havn tilbyder nu opladning til lastbiler

10.04.2024Maritimedanmark.dk

Aalborg Havn vil løfte mere

02.04.2024Maritimedanmark.dk

Hong Kong havn sejlet agterud af konkurrenter

Jobmarked

Se alle

Fiskeristyrelsen

Kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen

Interesserer du dig for gastronomi, kost og ernæring? Har du lyst til at sejle og samtidig lave sund mad? Så er der et ledigt job som kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Fiskeristyrelsen søger en 1. styrmand/overstyrmand som afløser

Er du en velkvalificeret styrmand eller overstyrmand? Er du omstillingsparat og serviceminded? Vil du bidrage til at opfylde styrelsens ambition om at drive en kompetent offentlig virksomhed med klar og effektiv forvaltning af både kontrol- og tilskudsområdet? Så søger Fiskeristyrelsen en styrmand på afløservilkår.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Skibsassistent til fiskerikontrolskibet Nordsøen i Fiskeristyrelsen

Er du en velkvalificeret sømand? Og har du interesse for fiskerikontrol og søredning? Så har vi i Fiskeristyrelsen en ledig stilling som skibsassistent.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

09.05.2024

Københavns Maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

Skive Kommune

Overfartsleder til Fursund Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

20.04.2024

MARPRO Search & Selection

Recruitment Consultant

Are you passionate about the maritime industry? Can you talk to anyone? Can you roll with the punches? Recruitment can be unpredictable, but we need someone who can handle challenges with a smile on their face.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Indkøber

Er du indkøber med interesse og forståelse for den maritime industri? Har du teknisk erfaring og evnen til at håndtere forskelligartede opgaver i en dynamisk og uforudsigelig arbejdsmiljø? Så er denne stilling som indkøber i vores rederi måske noget for dig!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle