Skoleskibet Danmark - 65 års jubilæum

Så er det ved at være 65 år siden, at Skoleskibet Danmark tørnede ud på Togtet 56/57. Det giver anledning til en jubilæumssammenkomst på Svendborgsund torsdag, den 12. august, hvor der vil være rig lejlighed til at genopfriske gamle minder.

Hvis du var med om bord, så giv venligst besked om hvorvidt du er interesseret i at deltage, og giv under alle omstændigheder Niels Højlund Hansen et praj om I er friske, så han kan notere i kartoteket, at I stadig er ved godt helbred.

Da det er vigtigt for den videre planlægning, vil han gerne høre fra dig senest den 20. juli 2021 på mail niels@nordane.dk eller på telefon 28 19 85 90. Alternativ mail hanne@nordane.dk eller telefon 63 21 27 46.

Måske findes der flere gamle kammerater, som ikke tidligere har deltaget i holdets jubilæumssammenkomster, så hvis du har kontakt til nogen du mener kunne være interesserede, så lad Niels Højlund Hansen det vide, så man kan blive så mange som muligt.

Dagen kommer i hovedtræk til at foregå som følger:

1. Vi mødes mellem kl. 10:30 og 11:00 på Restaurant Svendborgsunds terrasse til en kort siden-sidst runde og en kop kaffe med et stykke friskt morgenbrød. 2. Efterfølgende går vi på Frederiksø for at besøge det gamle træskibsværft Ring-Andersen og Danmarks Museum for Lystsejlads – også med gamle skibe. Der er 5 minutters gang fra Svendborgsund til Ring-Andersen og Museet. Der vil blive serveret en kølig pilsner eller vand under besøget. Det er naturligvis frivilligt om man vil deltage i rundvisningen, som varer en times tid. 3. Tilbage på Svendborgsund kl. 13:30 serveres der frokost bestående af sildeanretning, skipperlabskovs og kaffe. En øl pr. mand er inkluderet i prisen: trænger man til mere betales af egen lomme. Kuvertpris kr. 150,00 alt inklusive.

Resten af eftermiddagen skal der være hyggesnak om gamle dage. Niels Højlund Hansen håber, I vil tage fotos og sjove fortællinger med fra jeres tid om bord på ’Danmark’

Dagen er planlagt således, at man kan nå ud og hjem samme dag.

Hvis der er nogen der ønsker overnatning, kan Niels Højlund Hansen arrangere det, blot I giver besked sammen med tilmeldingen til arrangementet .

Med venlig hilsen Niels Højlund Hansen Nr. 79

Relateret indhold

24.04.2024Maritimedanmark.dk

Røde Hav-konflikten øger skibes CO2-udledning dramatisk

24.04.2024Maritimedanmark.dk

MSC lægger mia-bud på norsk bilrederi

22.03.2024Maritimedanmark.dk

Så stor er tunnelfabrikken ved Rødbyhavn

21.03.2024Maritimedanmark.dk

Iver Huitfeldt træner i Det Røde Hav

21.03.2024Maritimedanmark.dk

Inspektionsfartøjer tilbage på havet

19.03.2024Maritimedanmark.dk

Rigsfællesskab vil pause dybhavsminedrift

19.03.2024Maritimedanmark.dk

På ekspedition med all-inclusive

10.03.2024Maritimedanmark.dk

Maersk Welkin nu på svenske hænder

Jobmarked

Se alle

Thyborøn-Agger Færgefart

Navigatør søges til fast stilling

Thyborøn-Agger Færgefart søger navigatør med tiltrædelse snarest muligt.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

30.05.2024

MARPRO Search & Selection

Customer Success Manager

In this job, you would be joining a rapidly growing software company delivering vessel performance monitoring and route optimization services to the International tramp shipping industry.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

Payroll Controller

Are you ready to take on the responsibility as part of our Marine Payroll team for a diverse fleet and various nationalities? Together we are ensuring accurate marine payroll and compliance with regulations, barging agreements, and processes. You will be a key figure for the seafarers and their payroll, working closely with your colleagues in the Marine Payroll team and the crewing department to deliver seamless payroll processing.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Aarhus Maskinmesterskole

Aarhus Maskinmesterskole søger engagerede undervisere med tekniske og maritime kompetencer

Aarhus Maskinmesterskole er en maritim videregående uddannelsesinstitution, der uddanner professionsbachelorer (maskinmestre) og produktions- og automationsteknologer til fremtidens tekniske ledere.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

12.05.2024

MARPRO Search & Selection

Hydrographic Surveyor

Are you an experience Hydrographic Surveyor looking for an exciting opportunity to contribute to a dynamic and expanding department?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ROYAL ARCTIC LINE

Navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter

Drømmer du om at opleve Grønland og få erfaring med sejlads i arktisk farvand, så søger Royal Arctic Line netop nu enkelte navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter.

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Fiskeristyrelsen

Kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen

Interesserer du dig for gastronomi, kost og ernæring? Har du lyst til at sejle og samtidig lave sund mad? Så er der et ledigt job som kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Fiskeristyrelsen søger en 1. styrmand/overstyrmand som afløser

Er du en velkvalificeret styrmand eller overstyrmand? Er du omstillingsparat og serviceminded? Vil du bidrage til at opfylde styrelsens ambition om at drive en kompetent offentlig virksomhed med klar og effektiv forvaltning af både kontrol- og tilskudsområdet? Så søger Fiskeristyrelsen en styrmand på afløservilkår.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Skibsassistent til fiskerikontrolskibet Nordsøen i Fiskeristyrelsen

Er du en velkvalificeret sømand? Og har du interesse for fiskerikontrol og søredning? Så har vi i Fiskeristyrelsen en ledig stilling som skibsassistent.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

09.05.2024

Københavns Maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle