Semco Maritime vinder bemandingskontrakt med DUC

Semco Maritime skal i fem år levere field support-personale til bemanding af kernestillinger og enkeltstående opgaver for TotalEnergies Denmark på vegne af Dansk Undergrunds Consortium (DUC)

Foto: Semco Maritime

Den nye kontrakt træder i kraft fra juli i år og omfatter offshore-stillinger til driftsoperatører, permit coordinator assistants, HSE supervisors og laboratorieteknikere, skriver Semco Maritime i en pressemeddelelse.

“Vi sætter stor pris på tillidserklæringen fra TotalEnergies til Semco Maritime med denne ordre på produktionsmandskab, der skal bidrage til den fortsatte drift af Dansk Undergrunds Consortiums offshore-installationer i de kommende fem år. Det er en afgørende ordre for Semco Maritime, og vi ser frem til at fortsætte og udbygge samarbejdet med TotalEnergies,” siger Anders Benfeldt, Senior Vice President, Oil & Gas, Semco Maritime.

Kontrakten følger adskillige års samarbejde med TotalEnergies, der blandt andet omfatter en anden 5-årig aftale om bemanding og services fra november 2022 og den igangværende genopbygning af Tyra-feltet.

-emte

Artikler

24.09.2023|Maritimedanmark.dk

Kontrahering af produkttankskibe sætter rekord

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nordatlantens største forskningsskib - Norrøna

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Lolland Kommune vedtager ny færgestrategi

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nye kornskibe forlader Ukraine

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Kom med ombord på Laura Maersk

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Frederikshavn Havn øger milliardgæld

Copyright 2023