Scanel får Orskov Group som medejer

Orskov Group er indtrådt som ny minoritetsejer i Scanel. Det sker som led i et generationsskifte, hvor den ene af Scanels to grundlæggere, Ole Thue Hansen, forlader ejerkredsen. Den anden af grundlæggerne, Palle Thordal Lavrsen, fortsætter i virksomheden.

Fra venstre: Palle Thordal Lavrsen, Christina Ørskov og Jakob Tvilling Grønkjær..

”Først skal der lyde en stor tak til Ole Thue Hansen for hans store indsats gennem alle årene. Han har virkelig været en ildsjæl i firmaet. Dernæst er det en stor glæde, at Orskov Group har ønsket at investere i vores virksomhed. Vi står over for meget betydelige vækstmuligheder i den grønne omstilling, og der er det værdifuldt med stærke ejere. Orskov Group er en meget attraktiv medejer”, siger Palle Thordal Lavrsen.

Den grønne omstilling giver nye udfordringer og nye muligheder i mange brancher, ikke mindst inden for skibsfarten.

”Vi har investeret i Scanel for at ruste os bedst muligt til den grønne omstilling inden for skibsfarten, som for alvor vil tage fart de kommende år. Vi forventer stor synergieffekt af ejerskabet”, siger direktør og værftsejer Christina Ørskov, der samtidig indtræder i bestyrelsen for Scanel.

Ejerskiftet er en fortsættelse af den udviklingsproces, der blev sat i gang i Scanel for et halvt år siden med udpegningen af Jakob Tvilling Grønkjær som ny administrerende direktør med særligt sigte på den grønne omstilling.

Redaktionen

Artikler

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Maersk vil producere grøn metanol i Egypten

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Molslinjen strammer sikkerhed efter GPS-jamming

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Ny containerrute til CMP

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Færgeruter aflyst yderligere en uge

04.10.2023|Maritimedanmark.dk

Ny storordre til Semco Maritime

03.10.2023|Maritimedanmark.dk

Rederier: Vigtigt grønt fokus i åbningstale

Copyright 2023