Nye maritime aktører på Folkemødet

Der er lagt op til fest og farver - og mange maritime indslag - på årets Folkemødet, der afvikles fra torsdag til søndag i næste uge i Allinge på Bornholm. Blandt de nye maritime aktører er Færgesekretariatet der stiller op til to debatmøder.

Det første møde, der finder sted i PFA Pensions telt på Allinge Havn torsdag den 16. juni klokken 16 - 17, stiller skarpt på de danske småøers udfordringer og muligheder.

Debatten tager udgangspunkt i, at billetpriserne til øerne nedsættes til august. Nedsættelsen åbner nye muligheder for øerne, men kan måske også true den unikke kultur på de danske småøer.

Deltagere i debatten er Holger Schou Rasmussen, borgmester, Lolland. Dorthe Winther, formand, Sammenslutningen Danske Småøer. Jan Fritz Hansen, sekretariatschef, Færgesekretariatet. Reiner Burgwald, sektorformand, FOA.

Mødet har CO Søfart som arrangør. Du kan læse mere om mødet HER

Det andet møde afvikles i Danske Småøer’s telt i Danchells Anlæg fredag den 17. Juni klokken 12 - 13. Mødet der er arrangeret af Færgesekretariatet fokuserer på turismeudvikling og færgefart.

Udgangspunktet er, at færgerne er porten til øerne - hvordan inddrager man dem i turismeudviklingen? Ø-hop, Ø-pas, sommerfærger, landevejsprincip er nogle af de nye muligheder.

Deltagere i debatten er Kjeld Bussborg Johansen, Formand, Færgesekretariatet. Dorthe Winther, Formand, Danske Småøer. Henrik Denta, Journalist, Denta Kommunikation. Jan Fritz Hansen, Sekretariatsleder, Færgesekratariatet.

Du kan læse mere om mødet HER

KIlde: Færgesekretariatet

Artikler

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

Fiskeribranchen samles i Aalborg

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

Flere skibe har sænket farten

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

Hirtshals Havn udvider direktionen

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

Danske Maritime: Der er vækstpotentiale for grøn ophugning i Danmark

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

Esbjerg-virksomhed er grøn foregangsvirksomhed indenfor skibsophugning

02.10.2023|Maritimedanmark.dk

“Nu kigger også større rederier efter brugt udstyr”

Copyright 2023