Mermaid udvider og fortsætter væksten

Det Erria-ejede maritime udstyrs-selskab Mermaid Maritime øger væksten i de kommende år ved indgåelse af nye kontrakter, der er kendetegnet ved at være større og længerevarende projekter, skriver Erria i en pressemeddelelse.

Foto: Erria..

Mermaid har indgået kontrakt med PTSC (PetroVietnam), hvor Mermaid skal levere rednings- og sikkerhedsudstyr til Gallaf 3-projektet.

Gallaf-3 er Qatars største offshore oliefelt, og et af de største offshore oliefelter, der udvikles i et samarbejde mellem Qatar Petroleum and Total Energies.

Selskabet har også underskrevet en kontrakt med et vietnamesisk olieselskab, hvor der årligt skal serviceres 400 redningsflåder og 100 redningsbåde.

Mermaid har vundet flere og flere projekter, siden Erria overtog selskabet i december 2021. Med de nye store projekter er der skabt grobund for fortsat vækst i Mermaid de kommende år.

Britiske Harbour Energy og tyske Oldendorff er to relativt nye selskaber i Mermaids partnerportefølje.

Mermaid skal levere og servicere redningsudstyr til Harbour Energys platform i det Sydkinesiske Hav. I samarbejdet med Oldendorff vil Mermaid forestå servicering af redningsflåderne for deres skibe, som anløber vietnamesiske havne.

Selskabet har også kommet ind på havvind-markedet, hvor det i 2022 blev leverandør af serviceydelser til SiemensGamesa og Vestas møller i Vietnam, ligesom Mermaid skal levere og servicere rednings- og brandslukningsudstyr til SiemensGamesa Hai Long Offshore Wind projektet i Taiwan.

“Mermaid har i de kommende år fokus på at blive udenlandske selskabers foretrukne samarbejdspartner. Selskaber som ønsker at være en del af Vietnams proportionale grønne udvikling, men som ikke selv har tilstrækkeligt kendskab og erfaring til at operere i Vietnam. Mermaid har været under dansk ledelse siden etableringen i Vietnam i 2004,” skriver selskabet i pressemeddelesen.

Kilde: Erria.

Artikler

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Verdens første selvsejlende, elektriske færge er sat i drift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Maersk vil teste biobrændstof til tog

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

DSV køber el-lastbiler finansieret af intern CO2-afgift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Danske Rederier: Global klimaafgift bør gå til u-lande

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Terntank og Kongsberg hædret på Nor-Shipping med Next Generation Ship Award

08.06.2023|Maritimedanmark.dk

Hurtigruten afslører koncept for batteri- og vinddrevet krydstogtskib

Copyright 2023