Maritim servicevirksomhed sætter rekord

VMS Group A/S i Frederikshavn kommer ud af 2022 med et rekordstort overskud på knap 20 mio. kr. - det største i virksomhedens 22-årige historie. Dermed er underskuddet i det corona-plagede 2020 eftertrykkelig vendt og giver grundlag for at fortsætte en ambitiøs vækststrategi, skriver selskabet.

Kim Bengtsen, CEO i VMS Group, kan fortsætte "en ambitiøs vækstrategi" efter rekordoverskud. Foto: VMS Group..

“Med det seneste års overskud er der skabt mulighed for at investere og videreudvikle forretningen, og det er en vækst, der ikke kun skal ske internationalt, men også her i Frederikshavn. Det gælder både såvel på medarbejdersiden som i forhold til udstyr og faciliteter,” siger CEO Kim Bengtsen, der tiltrådte stillingen i september 2022.

Corona-pandemien kostede dyrt på bundlinjen i 2020, der endte med et underskud på 2,5 mio. kr., der dog blev vekslet til et tilsvarende overskud i 2021 for virksomheden, der også har afdelinger i Namibia og Brasilien.

“Selv om vores sælgere ikke kunne rejse ud og møde kunder og samarbejdspartnere, lå de ikke på den lade side. De seneste år er i høj grad blevet brugt til at positionere os i markedet, ikke mindst indenfor offshore, der igen er i vækst, og hvor vi oplever stor fremdrift. Det har medført, at det i løbet af det seneste år er lykkedes os at realisere nogle aftaler med nogle store, internationale kunder. Aftaler, som ikke bare kan gennemføres på den korte bane, men som kræver et langt, sejt træk for at bevare og udbygge de vigtige relationer, forklarer CEO Kim Bengtsen i en pressemeddelelse.

Virksomheden har i de sidste par år øget antallet af medarbejdere fra 153 i 2021 til nu 200 ansatte i Frederikshavn og flere end 300 medarbejdere globalt.

Kim Bengtsen har flere år bag sig i VMS Group, inden han overtog stillingen som topchef for et halvt årstid siden.

“Det betød, at vi ikke havde behov for en indkøringsperiode. Jeg plejer at sige, at vi fik en rullestart, der også gjorde det muligt at fokusere mere på vores vækststrategi, som vi i kraft af vores dygtige og dedikerede medarbejdere har kunnet arbejde målrettet med fra dag ét,” siger han.

VMS Group tilbyder en bred vifte af services omkring vedligeholdelse og reparation indenfor den maritime verden og offshore-industrien. Det omfatter bl.a. reparation og vedligeholdelse af gear, propeller, dieselmotorer samt salg af reservedele samt design og projektledelse.

-emte

Artikler

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Verdens første selvsejlende, elektriske færge er sat i drift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Maersk vil teste biobrændstof til tog

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

DSV køber el-lastbiler finansieret af intern CO2-afgift

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Danske Rederier: Global klimaafgift bør gå til u-lande

09.06.2023|Maritimedanmark.dk

Terntank og Kongsberg hædret på Nor-Shipping med Next Generation Ship Award

08.06.2023|Maritimedanmark.dk

Hurtigruten afslører koncept for batteri- og vinddrevet krydstogtskib

Copyright 2023