Flotte fotos strømmer ind til konkurrence

Danske Maritime står bag en fotokonkurrence, der skal være med til at fremhæve mangfoldigheden af virksomheder, oplevelser, jobfunktioner og teknologier i den maritime branche.

Thyborøn Havn. Foto: Birger Josefsen

Maritim Fotokonkurrence 2023 er åben for alle, og det er muligt at  deltage i tre forskellige kategorier, oplyser Danske Maritime.

Kategorierne er:

Maritim teknologi anno 2023: “Lad os se skibets utallige komponenter og den spændende udvikling inden for grøn omstilling. Fra forskning og udvikling til produktion og service. Brug dit kamera til at fokusere på det, I er eksperter i.”

Den maritime industris rygrad – medarbejderne: “Hyld de ca. 40.000 mennesker, der arbejder inden for den danske maritime industri. Fang en arbejdende svejser, ingeniør, maskinmester eller en af de mange andre dygtige medarbejdere og send os dine bedste skud.”

Maritim stemning – til lands, til vands eller fra luften: “Uanset om det er bølgeskvulp, tørdok eller Jørgens kontor, er det op til dig at definere, hvad maritim stemning er. Danmark er en skøn maritim nation, så lad os se mangfoldigheden!”


Konkurrencen løber til 1. november, hvor efter et dommerpanel bestående af Danske Maritime og udvalgte medlemsvirksomheder vil udvælge de bedste billeder inden for de tre kategorier og kåre vinderne den 17. november.
Vinderne inden for hver af kategorierne kan se frem til et weekendophold for to, oplyser Danske Maritime. 

Læs meget mere om konkurrencen og reglerne på Danske Maritime hjemmeside HER.

Se flere af de pletskud der allerede er indsendt til konkurrencen herunder.


-mauh
 

Artikler

24.09.2023|Maritimedanmark.dk

Kontrahering af produkttankskibe sætter rekord

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nordatlantens største forskningsskib - Norrøna

23.09.2023|Maritimedanmark.dk

Lolland Kommune vedtager ny færgestrategi

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Nye kornskibe forlader Ukraine

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Kom med ombord på Laura Maersk

22.09.2023|Maritimedanmark.dk

Frederikshavn Havn øger milliardgæld

Copyright 2023