ERRIA glad for overskud på 4 millioner

Erria A/S kom ud af 2013 med et overskud på fire millioner kroner mod 229 millioner kroner i 2012, hvor samtlige skibe blev frasolgt. Omsætningen steg til 79,1 million kroner mod det sammenlignelige tal i 2012 var49,6 millioner kroner.

”Vi er yderst tilfredse med de resultater, vi har skabt i 2013. Kundetilgang og øget omsætning i både Consulting og Ship Management bekræfter aktiviteternes forretningspotentiale. Vi er nu hovedaktionær i Erria Container Services Ltd. i Vietnam efter købet af MAERSK’s andel og er i fuld gang med at videreudvikle vores logistic og container service forretning i Vietnam. Der er ro omkring selskabets langsigtede kapitalisering, og de tre primære forretningsområder bidrager alle positivt til driftsindtjeningen”, siger adm. direktør Henrik N. Andersen.

Årets omsætning på 79,1 millioner kroner var bedre end de budgetterede forventninger til året.

I 2014 forventer selskabet et øget aktivitetsniveau på alle områder og et EBITDA, som forventes bedre end de 9,9 millioner kroner, der blev realiseret i 2013.

M/V Erria Vietnam blev solgt ultimo 2012 og leveret til køber den 11. marts 2013. Dermed er ejerskab af samtlige skibe i ERRIA regi nu afviklet.

ERRIA A/S har i 2013 etableret en egentlig salgsafdeling, der fungerer på tværs af Consulting og Ship Managment. Afdelingen har hurtigt genereret kontakter til potientielle kunder med aktuelle projekter, som selskabet har budt på.

Både i Consulting og Ship Management er det lykkedes at tiltrække nye kunder, der allerede i 2013 har bidraget positivt til koncernens resultat. Herudover har eksisterende kunder valgt at lægge yderligere forretning i ERRIA.

Den 1. juni 2013 overtog ERRIA A/S en direkte ejerandel på 51 procent af AP Møller Saigon Shipping Ltd., som driver 12 container terminaler i Vietnam. Via ERRIA A/S' ejerandel på 34,1 procent af Saigon Shipping Joint Stock Company Ltd., udgør den samlede, direkte og indirekte, ejerandel i AP Møller Saigon Shipping Ltd. i alt 68 procent.

Efter overtagelsen er selskabets navn ændret til Erria Container Services Ltd. Med tilkøbet tilføjedes forretningsområdet Logistics til koncernens forretnings- og kernekompetenceområder.

Kilde: Erria A/S

Relateret indhold

19.04.2024Maritimedanmark.dk

Russisk krigsskib på tværs af Molsfærge

19.04.2024Maritimedanmark.dk

Tunge løft i Hvide Sande

08.04.2024Maritimedanmark.dk

Brofag på 150 tons fjernet i weekenden

04.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Netcompany skal levere AI-baseret platform til digital transformation i P&O Ferries

04.04.2024Maritimedanmark.dk

ZeroNorth vil tættere på det store asiatiske marked

27.03.2024Maritimedanmark.dk

Medie: Maersk og DSV har budt på DB Schenker

26.03.2024Maritimedanmark.dk

Verdens første ammoniak-bunkring terminal på vej

25.03.2024Maritimedanmark.dk

Blue Water overskud på 147 mio. kr.

Jobmarked

Se alle

MARPRO Search & Selection

Hydrographic Surveyor

Are you an experience Hydrographic Surveyor looking for an exciting opportunity to contribute to a dynamic and expanding department?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ROYAL ARCTIC LINE

Navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter

Drømmer du om at opleve Grønland og få erfaring med sejlads i arktisk farvand, så søger Royal Arctic Line netop nu enkelte navigatører, maskinmestre, catering-officerer og skibsassistenter.

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Fiskeristyrelsen

Kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen

Interesserer du dig for gastronomi, kost og ernæring? Har du lyst til at sejle og samtidig lave sund mad? Så er der et ledigt job som kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Fiskeristyrelsen søger en 1. styrmand/overstyrmand som afløser

Er du en velkvalificeret styrmand eller overstyrmand? Er du omstillingsparat og serviceminded? Vil du bidrage til at opfylde styrelsens ambition om at drive en kompetent offentlig virksomhed med klar og effektiv forvaltning af både kontrol- og tilskudsområdet? Så søger Fiskeristyrelsen en styrmand på afløservilkår.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

12.05.2024

Fiskeristyrelsen

Skibsassistent til fiskerikontrolskibet Nordsøen i Fiskeristyrelsen

Er du en velkvalificeret sømand? Og har du interesse for fiskerikontrol og søredning? Så har vi i Fiskeristyrelsen en ledig stilling som skibsassistent.

Område

Hele Danmark

Ansøgningsfrist

09.05.2024

Københavns Maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en faglærer til vores værkstedsforløb i Sisimiut, Grønland.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for det maritime område og grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Område

Grønland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

Skive Kommune

Overfartsleder til Fursund Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

20.04.2024

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle