Seafood makes the world go round
Seafood makes the world go round er navnet på en konference som fokuserer på fremtidens seafood. Til seafood-messen i Bruxelles inviterer Norges sjømatråd til et kig ind i glaskuglen.
Hvert år arrangerer Norges sjømatråd sin Master Conference som forkant til sjømatmessen i Bruxelles. Årets konference har et framtidsperspektiv. Under titlen “Seafood makes the world go round” vil forskellige foredragsholdere vise hvordan globale trends vil påvirke hverdagen for producenter, eksportører og importører af seafood.
Blandt andet den prisbelønnede kok og trendsetter Claus Meyer vil stå for oplæg, med spørgsmål såsom: Hvilke globale trends vil præge fisk- og skaldyrsbranchen i fremtiden? Hvilke markeder bliver vigtige?
“Jeg tror årets konference bliver både vigtig og inspirerende. Innovation og produktudvikling er stikord når vi ser ind i glasskulen”, siger projektleder Mette Dalsbø Ottem fra Norges sjømatråd.
Norges sjømatråd inviterer til årets Master Conference på Hotel Bloom i Bruzelles mandag 22. april. Messen European Seafood Exposition finder sted 23. til 25. april.
Kilde: Seafood.no