APMT Uruguay tæt på CO2 nulemission

APM Terminals Inland Services Uruguay (også kendt som Montevideo Port Services SA) har tændt for 648 solpaneler, der er i stand til at producere 228,6 MWh strøm om året. Det er nok til at levere op til 90 procent af faciliteternes forbrug i løbet af året.

”Vi er stolte af at fejre denne milepæl, som sætter standard for bæredygtighed i Uruguay og sender det rette signal til alle vores interessenter om vores engagement i at tackle klimaændringer. Vi kan nu tilbyde vores kunder et konkurrencedygtigt såvel som helt grønt produkt”, siger Juan Robatto, direktør for Inland Services Argentina & Uruguay.

Ved at skifte til deres egen vedvarende energikilde vil Inland Services Uruguay, den største udbyder af vedligeholdelses- og reparationsudstyr i landet, reducere sine CO2-emissioner med næsten 50 tons om året. For at sætte dette i perspektiv ville det tage omkring 1.300 nyplantede træer 10 år at absorbere denne mængde CO2, ifølge USA's Environmental Protection Agency.

Som et resultat af projektet, som tog 45 dage at installere, vil op til 90 procent af faciliteternes totale energiforbrug blive produceret af solpaneler, her iblandt containeroperationer som f.eks. reeferstrøm, inspektion og test af reefercontainere før de indladning af gods (pre-trip inspektion, PTI) og reparationer.

For at gøre opmærksom på dette fremskridt vil der blive inkluderet et pre-trip inspektion (PTI) klistermærke på alle containere for at afspejle brugen af ren energi og inkludere landets egen "Uruguay Natural" markedsføring.

Det er ikke APM Terminals første investering af denne art. I 2016 installerede APM Terminals Mumbai solpaneler med kapacitet til at producere mere end 500 MWh, med planer om at udvide kapaciteten. Dette var særligt vigtigt i Indien, hvor cirka 70 procent af elproduktionen sker ved brug af fossile brændstoffer.

Kilde: APM Terminals

Relateret indhold

13.04.2024Maritimedanmark.dk

Greenpeace-aktion i protest mod den russiske skyggeflåde

13.04.2024Maritimedanmark.dk

Danske Rederier har særligt tre ønsker til det kommende EU-Parlament

10.04.2024Maritimedanmark.dk

Skagen Havn satte nye rekorder i 2023

10.04.2024Maritimedanmark.dk

Aarhus Havn tilbyder nu opladning til lastbiler

10.04.2024Maritimedanmark.dk

Aalborg Havn vil løfte mere

02.04.2024Maritimedanmark.dk

Hong Kong havn sejlet agterud af konkurrenter

31.03.2024Victory Security

Sponseret

Victory Security - Det sikre og trygge valg.

22.03.2024Maritimedanmark.dk

Frederikshavn Havn i dybere krise end antaget

Jobmarked

Se alle

MARPRO Search & Selection

HSEQ & Sustainability Coordinator

Are you passionate about ensuring safety, preserving the environment and quality, and promoting sustainability?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

RelyOn Nutec

Timeansatte instruktører

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden, og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Horsens Kommune

Navigatør til Endelavefærgen søges snarest

Da en af vores gode medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny og frisk navigatør. Du vil efter grundig oplæring skulle fungere både som skibsfører og som styrmand.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

27.04.2024

Skive Kommune

Overfartsleder til Fursund Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

20.04.2024

MARPRO Search & Selection

Recruitment Consultant

Are you passionate about the maritime industry? Can you talk to anyone? Can you roll with the punches? Recruitment can be unpredictable, but we need someone who can handle challenges with a smile on their face.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Port of Aalborg

Havneassistent

Vil du være en bærende del af det team, som dagligt har ansvaret for servicering og organisering af havnens skibe, agenter, kunder og besøgende? Så er du måske vores nye havneassistent?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

13.04.2024

H. Folmer & Co.

Indkøber

Er du indkøber med interesse og forståelse for den maritime industri? Har du teknisk erfaring og evnen til at håndtere forskelligartede opgaver i en dynamisk og uforudsigelig arbejdsmiljø? Så er denne stilling som indkøber i vores rederi måske noget for dig!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

H. Folmer & Co.

Bemandingsansvarlig

Vil du arbejde med påmønstring og afmønstring i et dansk rederi med international skibsfart? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed med fart på og højt til loftet? Kom med på holdet hos H. Folmer & Co. og få en spændende hverdag som bemandingsansvarlig.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Svitzer

Chief Officer

Would you like to become part of a dynamic team with great working conditions?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Navi Merchants

Senior Chartering Manager

When you're part of Navi Merchants / Copenhagen Merchants, you'll experience having many opportunities to influence your own daily life, as well as your own and your team's development. Therefore, your tasks and responsibilities are sure to evolve to become unique. However, to begin with, we have a clear expectation that your main areas of responsibility will be:

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,

Se flere temaer

Events

Se alle