ROYAL ARCTIC LINE

Slået op d. 04.06.2024

Royal Arctic Line A/S søger teknisk inspektør i Nuuk

Bliv en del af et dynamisk team og tag del i driften af rederiets skibe som teknisk inspektør! Du vil få en nøgleposition i vores team med ansvar for udførelse af teknisk og driftsmæssige vedligehold, tilsyn med og inspektion af skibe og andet udstyr, alt imens du bidrager til vores fælles mål og understøtter vores kerneydelse.

Stilling
Teknisk inspektør
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Grønland
Arbejdssted
Nuuk, Grønland
Kontaktmail
abl@ral.gl
Telefonnummer
+299 34 91 25
Ansøgningsfrist
25.06.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Vi søger en teknisk inspektør til Royal Arctic Line A/S i Nuuk. Med reference til Head of Fleet Management vil du sammen med øvrige kollegaer i driftsafdelingen i Nuuk, være med til at varetage samtlige driftsmæssige forhold for rederiets skibe. Din berøringsflade bliver både bred og alsidig med meget kontakt med både eksterne og interne interessenter. 

Vores arbejdsmiljø er præget af fællesskab- for os i Royal Arctic Line er det vigtigt at du trives som menneske og medarbejder. Vi søger dig, som er motiveret af et arbejde, hvor ´Det klarer vi´ og ´Dit mål er mit mål´ ikke kun er ord, men principper vi lever efter. 

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af:

Dine arbejdsopgaver bliver at varetage teknisk samt drifts- og vedligeholdelsesmæssig assistance til alle Royal Arctic Lines skibe og øvrige enheder. 

Du bliver ansvarlig for at planlægge og koordinere forskelligartede opgaver i relation til skibsdrift samt sikre løbende opfølgning og at deadlines imødekommes. Derfor er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og samtidig formår, at kommunikere forventninger og krav klart og tydeligt. 

Udover diverse af hoc opgaver, vil dine opgaver bl.a. være: 

 • Tilsyn med og inspektion af rederiets skibe, inklusive planlægning og gennemførelse af dokninger.
 • Vedligeholdelse af og løbende opfølgning på sikkerhed og arbejdsmiljø ombord på koncernens skibe.
 • Budgetlægning og løbende regnskabsopfølgning.
 • Support og samarbejde med øvrige afdelinger og funktioner i koncernen omkring driften af rederiets skibe, herunder skal der forventes rejseaktivitet i relation til stillingen.
 • Deltage i rederiets nødberedskab.

Vi forestiller os, at du: 

Er uddannet inden for den maritime branche, som fx maskinmester, skibsingeniør eller en anden uddannelse, som du mener, har givet dig kompetencer til at varetage stillingen som teknisk inspektør. Det er et ekstra plus, hvis du har suppleret din uddannelse med praktisk sejlads.  

Du har måske et par års erfaring, men er også meget velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet. Det vigtigste er, at du er motiveret for at lære og at du er drevet af at levere gode resultater, og er handlekraftig i din måde at arbejde på.

Det er en fordel, hvis du: 

 • Har kendskab til rederibranchen, herunder gældende regler og love omkring skibstekniske og administrative forhold.
 • Har gode IT kompetencer (Office pakken) det er en fordel hvis du har kendskab til D365, Sertica, Seahealth. 
 • Kan lide at arbejde i et til tider hektisk miljø og sætter pris på godt samarbejde, specielt mellem kollegaer – både dem til søs og i land.
 • Du behersker med fordel grønlandsk på brugerniveau. Derudover kan du formulere dig såvel skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk.  

Vi tilbyder:

En arbejdsplads hvor trivsel og fællesskabet vægtes højt for at skabe et godt arbejds- og læringsmiljø. En spændende rolle i en organisation, hvor din indsats anerkendes og værdsættes, og hvor du dagligt vil mærke, hvordan ´Dit mål er mit mål´ omsættes til praksis. Derudover tilbyder vi:

 • Et arbejdsmiljø, hvor sikkerhed og trivsel går hånd i hånd, og hvor du bliver en del af en stærk kultur baseret på gensidig respekt og forståelse.
 • Fleksible arbejdstider og fokus på en god balance mellem arbejde og privatliv
 • En markedsorienteret løn med øvrige vilkår som står mål med jobbet samt dine kvalifikationer. 

Hvis du brænder for maritime opgaver og trives med at have en bred berøringsflade, så er dette job for dig.

Kom ombord i vores fællesskab og vær med til at sikre en effektiv og sikker drift af vores skibe!

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Driftschef Anders Bay Larsen på E-mail: abl@ral.gl eller telefon +299 34 91 25.

Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail, du bedes ansøge via vores hjemmeside.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.
Ansøgningsfrist: 26-06-2024
Ansøgninger: Behandles løbende
Samtale: Samtaler afholdes løbende

Søg denne stilling her

Jobmarked

Se alle

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,