MARPRO Search & Selection

Slået op d. 15.11.2023

Maritim Indkøber - Rohde Nielsen

På vegne af Rohde Nielsen, søger MARPRO en Maritim Indkøber til deres indkøbsafdeling, der er placeret sammen med vores tekniske afdeling i Grenå, søger vi en maritim indkøber.

Stilling
Maritim Indkøber
Ansættelsesforhold
Full time
Område
Midtjylland
Arbejdssted
Grenå
Kontaktmail
lyck@marpro.dk
Telefonnummer
+45 5370 0995
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Rohde Nielsen A/S udvider sin indkøbsafdeling.

Den nye indkøber er sammen med Procurement Manageren ansvarlig for indkøb til rederiet, og har dermed en vigtig funktion for at sikre, at den rigtige vare bliver indkøbt til den rigtige pris og leveret til tiden. En del af dit job vil derfor blive at samarbejde med eksisterende og finde nye samarbejdspartnere og leverandører for at sikre gode samarbejdsaftaler.

Rohde Nielsen A/S har implementeret et ERP system men er pt i en evaluerings fase for at identificer et nyt ERP system som skal løfte ikke kun Indkøbs processen men andre relevante processer for Rohde Nielsen som virksomhed.

Som specialrederi foretager indkøbsafdelingen indkøb til skibsdrift, service, projekter, lager og værksteder.

Som vores nye indkøber har du nogen teknisk viden og gerne kendskab til den maritime industrielle verden. Du er en god købmand og har en stor grad af forretningsforståelse. Du får en travl og alsidig dag med opgaver fra flere afdelinger i virksomheden.

Dine opgaver består hovedsageligt af følgende:

  • Assistere skibene og teknisk afdeling vedrørende indkøb.
  • Verifikation af skibsindkøb i ERP system.
  • Opfølgning på indkøb, herunder delleverancer og evt. forsinkede leverancer.
  • Foretage indkøb til interne projekter, lager og værksteder.
  • Tæt kontakt med vores leverandører og sikre, at aftaler efterleves.
  • Evaluering af eksisterende og nye leverandører
  • Godkendelse af regninger.

Til stillingen kræves, at du som person er proaktiv, detaljeorienteret, struktureret og har helhedsforståelse. Du er moden, ansvarlig og selvstændig i din løsning af opgaver. Det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og trives med mange samtidige opgaver, ligesom du formår at prioritere og afslutte dem tilfredsstillende. Du har stærke IT kompetencer og du er en god kommunikator både på dansk og engelsk i skrift og tale.

Stillingen ønskes besat snarest og vi vil afholde interviews løbende.

Rekrutteringsprocessen varetages af MARPRO. Ring på 5370 0995 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Er du interesseret i stillingen, bedes du uploade en kort motiveret ansøgning samt et opdateret CV. Vi fremsender en bekræftelse når vi har modtaget din ansøgning. Har du ikke modtaget bekræftelsen, så check dit spam filter, så du ikke går glip af vigtig information.

About Rohde Nielsen

Operating at sea, with 45+ purpose-built vessels, is a Rohde Nielsen core competence. We are a preferred marine dredging contractor with a broad-ranged, diverse fleet to meet and exceed client expectations.

Read more about Rohde Nielsen: www.rohde-nielsen.com

Jobmarked

Se alle

Copyright 2023